Ei tietoa

Pannukakkutalo

pannukakkuja
Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sain Porin pannukakkutalossa miellyttävää palvelua, mutta pannari oli omaan makuuni liian suolaista ja rasvaista. Valtava annos oli myös vaikea syödä yksin loppuun asti. Toivoisin menuun enemmän kevyitä vaihtoehtoja. Kasvispannarit näyttivät puuttuvan listalta tyystin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu oli hymytöntä mutta suht asiallista. Tilasimme makean pannukakun puoliksi mieheni kanssa. Se oli laadukas ja maistuva. Annoksen makeutta voi säädellä lisäkkeiden avulla, itse tilasimme liian makean version. Annos oli hyvälaatuinen ja kaunis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Ihan kiva paikka ja salami-juusto-paprika pannukakku oli ihan hyvän makuinen ja täyttävä. Porilaiseen tapaan töksähtävä ja lyhyt sanainen palvelu. Siisti paikka ja ihan ok. Ei pakko mennä uudestaan heti huomenna, mutta ehkä joskus menen uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0

Kun pannukakku on jopa parempaa kuin kotitekoinen, niin on turha keksiä mitään kitisemisen aiheita. Kokemusta on vain makeasta, mutta sen verran positiivista, että pakosta auton nokka kääntyy silloin tällöin tiettyyn suuntaan. Annos on vähintäänkin tarpeeksi suuri.

Ainoa valittamisen arvoinen asia on, että tuttu asiakas tuntuu saavan paljon sydämellisemmän palvelun kuin satunnainen kävijä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

Pekoni-paprika-juusto pannukakku oli iso, rasvainen ja älyttömän suolainen. Ok jos tommoisesta tykkää- mulle olis puolikaskin riittänyt. Vesi kuuluu hintaan, muut juomat kalliita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Aivan uusi tuttavuus :). Pannukakkutalosta saa tosiaan pannukakkuja, niin suolaista kuin makeaa. Listalta valittavissa noin 50 erilaista vaihtoehtoa molemmille. Miinusta siitä, että täytteitä ei saa itse valita fantasia-tyyliin. Annokset isoja ja todella täyttäviä. Ihanan rapsakat reunat. Suosittelen kokeilemaan :D

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Siltapuistokatu 14, 28100 Pori - Reitti
044 9758 548
http://www.pannukakkutalo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita