Avautuu 10:45

Steak & Whisky House Galle

pihviravintola
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (30)

Jättiravut paistettu chiliöljyssä alkuruokana. Pannu tirisi lupaavasti, mutta makua ei ollut. 10 euroa tästä oli täysin turha ostos.

Pääruokana pippuripihvi. Liha oli hyvää ja 170 grammainen oli hyvää pihvilihaa. Paistoaste oli oikea. Kastike oli todennäköisesti tehty valmiista pussista. Pihvi ja kastike oli täysin eri maailmasta. Perunat oli kotikokin tekemiä ja mauttomia. En ymmärrä miten näin isot erot makumaailmoissa on mahdollista samassa ravintolassa. Jälkiruokaa en halunnut tilata.

Ilmeisesti joskus tästäkin ravintolasta on saanut parempaa. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 08.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Positiivinen yllätys. Tupsahdin tänne tuntematta paikkaa. Miellyttävä ja rauhallinen paikka, huolimatta siitä että paikka oli melko täynnä. Lista oli momipuolinen ja mielenkiintoinen, palvelu erittäin ystävällsitä ja ruoka hyvää.Tulen tänne seuraavallakin kerralla Porissa käydessäni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Pihvi ok, kanttarelli kastike ei todellakaan maistunut tarpeeksi vaan lähinnä kermalle, mutta kermaperunat pilasivat koko kokemuksen. Perunat selkeästi pilaantuneita tms., maku omituimen ja jauhoinen. Palvelussa parantamisen varaa kun vastaukseksi perunoista sai vain "perunalajiketta on varmaan vaihdettu" ??. Jäi perunat syömättä, ei alennusta edes saanut, eikä liiemmin pahoiteltu edes. Ei tarvitse toista kertaa mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Alkuruokana sipulikeitto, jossa krutonkeja; ällöttäviä limaisia klönttejä imettyään keiton nestettä itseensä. En tykännyt. Pääruokana kantarellihärkää, pihvi hyvä, kastike limainen ja mauton. Ei ollenkaan maineensa veroinen ateria. En välttämättä mene uudelleen. Tarjoilijat kuitenkin ihania.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Poro ei maistunut oikein porolta. Kastikkeet "laimeita" eli hiukan mauttomia ja sienikastike oli taatusti purkkitavaraa. Alkusalaatti ja juustokakku olivat ihan hyviä. Ravintolassa oli kiireinen ilta ja asiakkaat joutuivat odottamaan. Tämä on vielä ymmärrettävää, mutta ei se, että tämän kiireen keskellä yksi tarjoilija kolmesta lähti pois. Jäljellä olevista kahdesta tarjoilijasta toinen hoiti vielä viski-tastingia(?!?) muun kiireen ohella. Ei hyvä! Oman tarjoilijan selviytymistaistelua silmäillessä ja palvelua odottaessa ei oikein osaa nauttia kiireettömästä illallisesta... Hinta-laatusuhde ei kyseisenä lauantai-iltana osunut millään osa-alueella kohdalleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Porin parhaat pihvit, paljon valinnanvaraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: -2

Kävimme syömässä kahden hengen yhteisannoksen nimeltään Lankkuhärkää kahdelle. Annoksen hinta oli 59€.
Annos oli muutoin aivan loistava mutta kasvkset olivat hieman päässeet ylikypsän ellei jopa pinnasta palaneen puolelle.
Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.
Tulemme käymään toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 15.06.2014
Arvosana: 0

13. 5.2014 mauton ja ylihinnoiteltu broilerpasta, eikä se jauhalihapihvi kananmunalla sen parempi ollut. Salattipöytä kaipaisi myös "viksausta" Tarjoilupuolessa ei vikaa. Kokoontumispaikkana aina ollut Galle, mutta......

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 2

Joskus täällä oli vielä todella hyvää ruokaa. Nykyisin taso on heikentynyt huomattavasti. - Nykyisin en mene tänne syömään, en edes ilmaiseksi kovin mielelläni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Gallen-Kallelankatu 6, 28100 Pori - Reitti
02 - 437 3385
http://www.ravintolagalle.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita