Keittiö auki

Subway Rauhankatu

Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Perus Subbi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan hirveätä! Täytettä ei ollut ollenkaan,haukkasin yhden palan ja meinasi tulla oksennus. Loput meni roskiin. En ikinä enää mene sinne!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Tää oli alkuvaiheessa hyvä paikka. Oli reilusti täytteitä ja enemmän suomalaisia töissä. Mutta nyt työntekijöitten ja/tai omistajan suomenkielen taito on laskenut tai sitten ei haluta ymmårtää... salaatti-osasto on ollut myös nihkeetä. Omistaja on ilmeisesti laatinut säännön että laitetaan erittäin vähän täytteitä ellei asiakas erikseen pyydä enemmän. Lähes aina pitää pyytää enemmän täytteitä. No onhan se säästöä kun tingitään peruslaadusta. ... -Mikko

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2013
Arvosana: 0

En tykkää käydä Porvoon Subissa, vaikka ennen oli suosikki ruokapaikka. Perustilaukseni on 30cm grillattu kana kokojyväleipään, saa paahtaa ja laittaa juustoa, lisätäytteeksi aurajuustoa, ei kastiketta tai kasviksia, pippuria ja öljyä kyllä.
Ennen tilaus oli aina hyvä, mutta nykyään olen useimmiten saanut pettyä. Monella viimeisellä kerralla putkeen kana on ollut vähintäänkin osittain raakaa, kitkerää, pahanmakuista ja sellaista, että sitä ei saa edes hampailla pureskeltua, lähinnä oksennusrefleksi meinaa tulla.
Sipuli on aina ollut suuri inhonkohteeni, ja vaikka sanon, että EN OTA kasviksia, silti ainakin vähän sipulia löytyy aina leivästäni, ties missä vaiheessa se sinne sujahtaa, mutta sen jälkeen, kun olen sen sipulin maistanut leivässäni, on todella haastavaa saada loppuleipää syötyä.
Henkilökunta on ollut ihan mukavaa ja paikka on riittävän suuri. Limut ovat oikeasti isot ja valkosuklaakeksit ovat ainakin olleet suuri nautinto. Plussaa sille miehelle, joka laittaa ne keksit erilliseen pussiin.
Olen huomenna palkkapäivän kunniaksi menossa Subiin ja todella toivon, että saisin hyvän leivän pitkästä aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: 0

Kastiketta aivan liian vähän, salaattia muutama lehti, kasvikset aivan sekaisin eikä tasaisesti laitettu, osa kasviksista jäi kokonaan pois ja mausteita tuskin edes oli.

Voisi pikkasen panostaa tuohon leivän tekemiseen. Jos periaatteena on että lätkästään vaan ainekset siihen ja toivotetaan asiakkaalle hyvää loppuelämää niin alkaa subwaykin saamaan mäkkärin maineen "roskaruokaravintolana".
En normaalisti jätä negatiivista palautetta pikaruokaravintoloista mutta nyt oli kyllä niin alle standardien että oli pakko, ja tulen kyllä miettimään kahdesti ennen kuin käyn täällä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2013
Arvosana: -1

Subit on perushyviä. Suurin osa henkilökunnasta ystävällistä, mutta mieleen jäi eräs tyttö, joka tiuski minulle, vaikka oli itse kuullut tilaukseni väärin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rauhankatu 33, 06100 Porvoo - Reitti
019-534 838
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/porvoo/rauhankatu

Vaihtoehtoisia ravintoloita