Avautuu 15:00

Mr. Jones

Arvosana 2.7 / 5

Mr. Jones


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli ohan OK, samanlainen kuten kaikkialla. Muistuttaa Amarilloa aika paljon. Tilatiin tupla burgeri sekä lisäperunat . Ensinnäkin listassa luki selvästi että annokseen kuuluu ranskalaiset burgeri ja salaatti mutta annos tuli pelkällä salaatilla. Kun menimme kysymään että missä ranskikset on niin meille sanotiin että " joo, tiedän että listassa lukee epäselvästi mutta ei tuohon annokseen tulekaan ranskalaisia." Mitä ihmettä? jos ravintola lupaa tietynlaisen annoksen listassa mutta se ei jostain syystä olekaan noin niin en luota siihen ensi kerralla! Toinen juttu on että sain vielä kaupan päälle likaisen lautasen jonka palautin tietenkin heti.

Muuten ruoan laatu on ihan ok. jotain 16 -19 e hampurilaisesta johon ei edes kuulu ranskiksia on kyllä VÄHÄN ylihinnoiteltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Ruuan taso vaihtelee aivan liikaa. Noin joka 10 kerta annoksesta jää todella huono fiilis. Viimeksi jopa huono olo kylmäksi jääneen puolet purkin jälkeen. Poika tyhjensi iltasella vatsan kertamaksu. Voit koittaa onnea, mutta en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2014
Arvosana: 0

Jos rasva ja suola on välttämättömimmät ravintoaineet, niin ne tulee täytettyä tässä ravintolassa. Vegaanisia vaihtoehtoja ei ole ja ''kasvisvaihtoehdot'' ovat täytetty majoneesilla ja juustolla. Ruoka ei ole erityisen ihmeellistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2013
Arvosana: 0

Ruoka on ollut poikkeuksetta hyvää, ja hinta on annoskokoon ja laatuun nähden kohdallaan. Hampurilaisannoksista erityismaininta - näissä hinta-laatusuhde on mielestäni parempi kuin tähän arvostelin, 14-18 euron hinnalla saatava annos on reilu ja maku on mahtava. Pihviannosten hinta (20-30 euroa) on mielestäni myös kohdillaan, näin suomalaisen hintatason huomioon ottaen ainakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.07.2013
Arvosana: 0

Olen syönyt monta kertaa hyvin mr. jones ravintolassa raumalla. Viimeisin kokemus oli kuitenkin pettymys. Tilasin mozzarella sandwichin ristikkoperunoilla. Petyin saadessani ällörasvaisen,paahtoleivän kokoisen leivän. Leipä oli liian suolainen ja maistui yksinkertaisesti pahalta,myös välissä oleva pesto maistui halvalta purkkipestolta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 0

Laaja ja monipuolinen ruokalista. Oli jopa hieman vaikea valita mitä söisi. Ruokia löytyy salaateista, pihveihin ja hampurilaisiin. Tarjoilu oli suhteellisen nopeaa ja hyvää, mutta asiakkaita ei ollut sillä hetkellä paljoa. Ruoka on hyvää ja tasalaatuista. Hinnat voisivat olla hieman alhaisemmat, jotta esim. opiskelijat voisivat käydä useammin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtakatu 5, 26100 Rauma - Reitti
(02) 8210717
http://www.mrjones.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita