Uusimmat arvostelut: Helsinki

Sonja
1 arvostelu

Olen kaikkiruokainen ja mielestäni ennakkoluuloton ravintolasyöjä, mutta tämä ravintolakokemus oli outo. Liikaa yritystä? Lämmin avokado pääruokana oli tosi erikoinen kokemus, maultaan ei kovin raikas eikä ollenkaan hyvä sekä liian pelkistetty. Muutkaan kasvisannokset kuten alkupalana kuiva kasa zuccinia ja macajauhetta ei vakuuttanut. Kasvisruuissa hinta-laatu aika pielessä. Ei jäänyt hyvä, kylläinen ja tyytyväinen olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
IrreMond
5 arvostelua

Täydellinen ravintola. Sushit oli hyviä, lämmin ruoka myös. Laaja salaattipöytä. Teppanyaki oli erittäin hyvä! Todella monta eri merenelävää ja lihaa! ainoa asia mitä lisäisin, olisi kastikkeiden määrä, esim aiolia ja chilimajoneesia. Pöytiin voisi lisätä pippurisirottimet. Tulen ehdottomasti takaisin! Sashimipöydän voisi myös lisätä valikoimaan?? ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
Fauster
1 arvostelu

En ole mikään nillittäjä, mutta jos haluat etsiä maapallon pienimmän ruoka-annoksen seitsemällä eurolla, kannattaa mennä syömään tänne alkupala-annos nimeltään Salmon. Jostain on kaivettu pikkurillin paksuinen lohipala ja siitä on leikattu millin paksuisia siivuja 7 kappaletta lautaselle. En vain ymmärrä miksi tämmöisiä on edes listalla. Samantien voitaisiin myydä öylättejä 5€/kpl. Seuralaiselle tulleet kasvisruoka-annokset olivat myös aika mitäänsanomattomia. Esimerkiksi avokado annos oli, no se oli käytännössä avokado. Ei siis ihan liikaa mielikuvitusta oltu käytetty. Oma pääruoka Pork oli hyvä, mutta seuraksi myyty 18 euron viinilasi (16cl) imi kyllä mehut siitäkin. En mene taatusti toista kertaa, mutta meitä on moneksi. Näyttää olevan paljon hehkutustakin ja kokonaispisteethän on mitä mainioimmat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
Niiskutti
1 arvostelu

Tilasin pizzan mukaan, jonka valmistamisajaksi ilmoitettiin 30 minuuttia. Kummastelin laatikosta tulevaa outoa tuoksua, joka ilmeni kotona pilaantuneiksi katkaravuiksi. Olut, jonka join odotellessa oli edullinen ja maullaan. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0

Lounas testattu 13. 11.2017

Sushipalat koostuivat melko suuresta palasta riisiä, mutta ilman turhaa kovuutta/paksuutta. Sushi tuntui miltei sulavan suussa. Tämä on siis hyvä sushibuffetiksi. Kala oli tuoretta ja sen maussa ei ollut mitään valittamista, flambeeratut lohetkin oli valmistettu oikein, jottei niistä tule kuivia.

Valikoimaa on todella reilusti, mutta tälläkin useat palat ovat niin omituisia uppopaistoksia, että ne jäävät aamupäivästä seisomaan iltaan saakka.

Asiakaspalvelu on nopeaa mutta melko välinpitämätöntä.

Vaihtoehtona on syödä buffet ilman sushia, joka on marginaalisesti halvempi (2€).

Limonaadit kuuluvat buffetin hintaan, todella hieno ele ravintolalta.

Näkisin Luckiefunin olevan yksi lounasbuffettien aatelisista Helsingin keskustassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0

Lounasbuffet testattu 17. 11.2017.

Ravintolan sushipalat poikkeuksetta koostuivat todella suuresta palasta erittäin tiiviiksi/kovaksi pakattua riisiä sekä pienestä kuivasta kalapalasta.

Ruoka maistui kokonaisuudessaan juuri ja juuri tunnistettavasti sushilta. Valikoimassa oli muutama perinteinen kalavaihtoehto, muutama vege vaihtoehto sekä pari omituisia uppopaistettua versioita.

Riisin ylenpalttinen käyttö jättää keskimääräistä halvemman mielikuvan, mutta hintatasolta ravintola edustaa samaa kuin kaikki keskustan sushilounaat. Hinta/laatusuhde on näkemykseni mukaan luokattoman huono. Lähistöllä (esim Espalla) on samanhintainen ja tarjonnaltaan vastaava, mutta ruokaan intohimoisemmin suhtautuva ravintola.

Asiakaspalvelu on nopeaa, mutta palautteeseen suhtaudutaan rakentavan sijaan negatiivisesti. Pyydetäessä vähemmän tiivistä ja kovaa riisiä, ilmoitettiin asiakkaalle ettei tarvitse valittaa ruoasta. Asenne paikan työntekijöillä tuntuu olevan "jos ei kelpaa, ei tarvitse tulla".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
Champiniora
1 arvostelu

Huippulaadukasta noutoruokaa edulliseen hintaan ja ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
jukkareal
15 arvostelua

Olen käynyt Pikku Ranskassa lounaalla nyt useamman kerran kuukauden sisällä. Lounaalla on aina paljon asiakkaita, joista suurin osa on varsin iäkästä väkeä. Lieneekö asiakaskunnan ikäjakauma vai mikä, mutta jostain syystä ruoka on hieman mautonta, jotenkin epämääräisen oloista. Palvelu on ihan sujuvaa ja hintataso lounaan laajutta ajatellen kohtuullinen. Mutta jotain, vaikeasti määriteltävissä olevaa, jää kokonaisuudesta uupumaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
Dominik
1 arvostelu

Kaupungin parhaat pihvit! Juhlistimme syntymäpäiviäni täällä, ja iltamme oli onnistunut. Todella maukasta ja tasapainoista ruokaa ja laaja viinivalikoima. Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Suosittelen käymistä jos etsitte erinomaista pihviravintolaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
mbgeek
2 arvostelua

On Hyvä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0