Uusimmat arvostelut: Helsinki

helios1
3 arvostelua

Isot annokset ja autenttinen thaimaalainen maku! testissä olleet jo curry-annokset , sitruunaruohokana ja inkiväärikana! Ei petä koskaan. Pienen pieni paikka, joka tekee Du Diista juuri sopivasti erilaisen. Take-away toimii parhaiten, koska sisällä on suhteellisen lämmin ja vähän tilaa. Omistajapariskunta on ystävällinen ja mukava! Kasvisvaihtoehdot onnistuu myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
helios1
3 arvostelua

vegaanista jäätelöä tarjolla - tämä kävi lounaasta! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
Finn2106
1 arvostelu

Erinomainen ravintola! !!! Kiitos!!!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
chedhua87
2 arvostelua

Surkea palvelu, surkea ruoanlaatu, surkea ala-arvoinen kokemus. Surkeaan laatuun ja laadun laiminlyömiseen nähden ruoan hinta aivan ylihinnoiteltua. Grillatun leivan sisalmykset hajonneet lautaselle ja tarjoillaan rajahtaneen nakoisena leipia asiakkaalle juustot ja sipulit levinneena lautaselle. henkilokunta valinpitamatonta palvelussa ja tuotteiden selittamisessa; 6,90e leivasta sai kuulla “itse menna katsomaan mita se sisaltaa vitriinista” kun henkilokunnalle ei kuulu kertoa tuotteista asiakkaille. En mene uudestaan. Suosittelen valttamaan ja menemaan paikalliseen kahvilaan kahden pysakin paassa tasta. Tein itse virheen enka mene enaa uudestaan. Suosittelen pysymaan kaukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.07.2018
Arvosana: 0
Hencassi
1 arvostelu

Olen käynyt täällä useita kertoja syömässä lounasaikaan. Buffet-pöytä on aivan mahtava! Keskiviikkoinen sushi-buffet antoi mielestäni oikeuden laittaa myös hinta-/laatusuhteelle täydet pisteet. Sushi jopa parempaa, kun monissa muissa kilpailevissa ravintoloiasa. Salaatti on tuoretta ja raikasta sekä lämmin ruoka maittavaa ja korkealaatuista suhteessa lounasbuffet-hintaan. Kerran eräs asiakkaani kysyi limonaditarjontaa, kun olisi hiilihappojuotava maistunut ruoan kanssa ja kassa ojensi pullon veloitulsetta. Paras kiinalainen ravintola, jossa olen käynyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.07.2018
Arvosana: 0
mghtydux
4 arvostelua

Listalta päivän kala, joka oli paistettu lohi beurre blanck, muusia ja kauden kasvikset. Erinomainen setti ja hyvä hinta/laatu. Suosittelen. Hyvä valikoima oluita. TV:ssä Golffia ja musiikki 80/90/00/10 pop.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.07.2018
Arvosana: 0
jeat
24 arvostelua

Ruoka oli ihan ok. mutta palvelussa saisi skarpata. Ensin meitä ei huomioitu lainkaa, sitten ruoka tuotiin, muttei aterimia, jotka tuotiin pyytämällä, mutta vietiin taas pois - kesken aterioinnin! Laskun laskeminenkin tuotti vaikeuksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 13.07.2018
Arvosana: 0
jeat
24 arvostelua
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 13.07.2018
Arvosana: 0
IrreMond
6 arvostelua

Tilasin kotiinkuljetulsella malahi koftan. Kasvispyöryköitä oli kaksi kpl. Se on liian vähän. Sen lisäksi raitakastike oli todella juokseva, kuin vettä. Muualta saa täyteläisempää ja maukkaampaa ruokaa, joten en todellakaan suosittele tätä neppistä kenellekkään. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0
Lhafren
1 arvostelu

Puolivalmisteista valmistettua, mautonta, visuaalisesti vastenmielistä. Jopa riisi oli epäonnistunutta. Hintatasoon nähden täysin aliarvioida ruokaa. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.07.2018
Arvosana: 0