Keittiö auki

Kulmakonditoria

kahvila-konditoria
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uudistettu paikka, nyt oli ihan puhdastakin, WC-tiloja emme tsekanneet tosin. Ruokalistalla uutta eli diner-tex-mex tyyppistä evästä: tortilloja, quesadilloja ja purilais, salaatteja yms. Quesadilloja ja aurajuustopurilainen olivat ihan keskiverto suomalaista tex-.mex laatua, quesadillojo olisi kaivannut vähän lisää kasvista, purilainen lisukkeineen aika OK, coleslaw hapoton. , ei rasvakeitintä,joten ranskan perunat ja muu sellainen jonkinlaisessa paahtavassa mikrossa(?) laitettu ilm. Reilut annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.05.2016
Arvosana: 0

Paikka epäsiisti (todella likainen lattia). Salaattia listalta - yksi ruoka-aine kokonaan loppu, joka olisi annokseen kuulunut. AIVAN törkeesti liikaa balsamicoa :( en suosittele, enkä mene enää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Erittäin hyvä ja runsas kana-fetasalaatti. Palvelu okei, annos tuli nopeasti pöytään. Paikan yleisilmettä voisi hiukan päivittää. Voin suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: 0

Kakut ja leivokset todella hyviä,palvelu ystävällistä. Suosittelisin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Lounaaksi nautittu lohipasta yllätti positiivisesti. Ei ollut liian raskasta tai rasvaista kuten lohipasta monesti saattaa olla. Mukava, kiireetön ilmapiiri ja hyvä palvelu.
Kahvilan sisustus tosin kaipaisi vähän päivitystä. Vähän kolkko ja tylsä väritykseltään. Vähän pysähtynyt tunnelma.
Kahvilassa oli muutamia muitakin asiakkaita, lähinnä nuoria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.11.2013
Arvosana: 0

Peruskahvila, jossa valikoiman määrä korvaa laadun. Leivät ym. lämpimät ruuat ihan maukkaita ja makeat leivonnaiset usein tosi edullisia kokoonsa nähden (jättikorvapuustit +!).

Paikan tunnelma on tosiaan kuin mistä tahansa suurkaupungin kasvottomasta kuppilasta, jossa on turha ottaa itseensä persoonatonta ja hyvin ketjumaista palvelua (esimerkkinä jäätelön tilaamisen jälkeen myyjän tuskastelu työkaverilleen "no en tasan jaksa tehä tänään enää yhtään jäätelöö!"). Kaikki vähän rempallaan ja sinne päin, mutta jos siitä ei häiriinny niin mukava piipahtaa toisinaan tappamaan aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 13.02.2012
Arvosana: 1

Viihtyisällä paikalla oleva ravintoja, josta saa kivoja salaatteja ja toasteja. Salaattivalikoima erityisesti monipuolistunut. Talon fetasalaatti ja savukalasalaatti ovat suosikkejani. Ruoan laatu vaihtelee mielestäni - välillä annos on oikein freesi ja välillä tuntuu siltä että salaatti on ollut kylmiössä valmiina odottamassa ostajaa ja laatu niin ja näin.

Tarjolla myös kauniita kakkuja yms. suolaisia ja makeita leivonnaisia ja juomia. Miljöössä on mukava katsella ohikulkijoita ja lueskella lehtiä. Paikka rupeaa osoittamaan pieniä kuluneisuuden merkkejä - vesihana on ollut epäkunnossa viimeiset kolme vuotta?!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki - Reitti
020 741 6646
http://www.kulmakonditoria.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita