Keittiö auki

Ravintola Asema X

Pohjoismainen ravintola
Arvosana 4.1 / 5

Ravintola Asema X on viihtyisä ravintola ja kahvila Riihimäen juna-asemalla. Palvelemme aamusta iltaan. Ravintolamme tarjoaa maittavaa ja monipuolista lounasta, illallisaikaan jokainen löytää varmasti jotain laajalta À la Carte-listaltamme. Ravintolassamme järjestät myös yksityistilaisuudet, kuten kokoukset. Ravintolassa on 30 hengen kabinettitila. Kahvilan puolelta löydät makeaa ja suolaista syötävää pieneen ja vähän isompaankin nälkään. Tarjolla paljon myös mukaan otettavia tuotteita, kuten sämpylöitä, wrappejä ja smoothieta. Kesäaikaan aurinkoisella terassilla nautit raikkaista juomista ja pikkusyötävästäkin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yksi parhaista lounaspaikoista, joissa olen käynyt

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.12.2015
Arvosana: 0

Käyty ruokailemassa päiväsaikaan lähinnä juhlapäivinä. Mukava tunnelma. Voisi olla salaattipöytä lisäksi. Erittäin hyvä henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

Jos ruuan kanssa haluaa olutta niin se tulee pöytään sponsori olutmerkin likaisissa ja kuluneissa laseissa, eli se pienikin yritys laatuvaikutelmasta saadaan hyvin pilattua tinkimällä ihan naurettavista asioista. Olisi edes ikean laseja, ei kovin hienoa vetää kolmenkympin pihviä marketin bissellä baarin laseista.
Lounas nykyään ylihintainen, muuten kohtuullinen, teboililta saa samanlaista halvemmalla
A la carte annokset pieniä, ei toivoakaan että nälkä lähtee jos tilaa pihvin
Kokonaisuutena muuttunut ihan räkäläksi. Ruokatilan viereisen juottolan humalaisten meteli pilaa usein illallistunnelman => paikka ei sovi mitenkään laadukkaaseen ja tunnelmalliseen illastamiseen.
Tarjoilija alkoi haukkumaan minua ja vaimoani vieressä olevalle asiakkaalle kun sitä ennen annoimme pyydettäessä kohteliasta palautetta samaiselle tarjoilijalle että ruoka ei ihan täyttänyt odotuksia. Ei enää ikinä takaisin tähän ravintolaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Taso laskenut huimasti! Eikö Riksussa saa kannattamaan kunnon ruokapaikkaa? Härkähampurilainen oli kylmää stroganoffia kuivahkon sämpylän välissä, välissä kiinankaalia tms., vierellä 2 aneemista tomaattilohkoa ja pari mautonta kurkkuviipaletta. Huoltsikkatasoa paitsi hinta (yli 11 euroa). Palvelu kelvollista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 0

Kyseessä ns. ryhmämenu, tilattu etukäteen. Ruoka tällä kertaa lämmintä, mutta alkupala saatiin vasta tunnin odottelun jälkeen ja pääruoka 1 1/2 h. Nälkäinen ryhmä alkoi jo hermostua tilanteeseen. Kalainen alkupala maukas, mutta pieni. Broileri -pääruoassa lautasta täytti runsas,tummanpuoleinen lohkoperuna-annos, kastiketta niukalti myös. Kabinetti epäkäytännöllinen ja kolkko. Pääsalin melu häirisee eikä pöydän poikkikaan kuule vastapäätä istuvaa. Kaipaisin palveluun seniori- tai omistajaotetta, tunnetta, että asiakkaiden viihtymisestä oikeasti välitetään ja eikä jää katvealueita, jotka ei kuulu kenenkään työtehtäviin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 08.11.2014
Arvosana: 0

Ylikypsää härkää piparjuurikastikkeessa oli oikein hyvä annos, vaikka ensin olinkin ennakkoluuloinen piparjuuren suhteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 0

Tilasin Riistamix annoksen talon rosmariiniperunoilla.

Perunat olivat hyviä, mutta ehkä liian rasvassa paistettuja, koska lautanen tirisi rasvasta. Eli pieni kuivatus olisi ollut asiaa. Muut lisukkeet olivat sitten ankan rinta, villisian makkara, villisikaa ja peuraa. Ankan rinta oli loistavan makuista ja täydellisesti paistettu. Peura oli puolestaan enemmän kypsän puoleista kuin mediumia. Pienoinen miinus tasta. Villisian makkara oli loistavan makuista joskin yllättävän suolaista. Peura itsessään laatulihaa vaikkakin paistettu yli. Kastiketta oli lautasella ehkä hieman liikaa, kun tuntui lautanen uivan siinä. Annoksen kasvikset eivät loistaneet. Sipulia, paprikaa ja jotakin muuta höttöä toivat mieleen lähinnä pakastevihannekset. Tosiaan suolaa voisi hieman ehkä vähentään.

Miljöö on siisti ja aivan edustuskelpoinen. Todella iso miinus tulee aseman juopoista jotka notkuvat torilla ja näköyhteus ikkunoista on suoraan. Ruokailessa ei ole kovin kiva näky, kun juopot kuseksivat pitkin pihoja sukupuolielimet käsissään. Plussaa puolestaan olutvalikoimasta. Franciscaner on oluena loistava juoma esimerkiksi tämän riistamixin kanssa.

Hinta saattaa olla kovahko, mutta samaa tasoa se on muidenkin vastaavanlaisten paikkojen kanssa. Ruokalistalta jokainen löytää kyllä itselleen jotain. Itselleni tuli mieleen sellainen, että olisiko supistettu lista parempi.

Hyvä ravintola jos suolankäyttöä vähennetään ja samoin kastikkeen määrää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 0

Parhaaseen lounasaikaan osa sapuskoista oli loppunut ja lämpimistä kylmenytt.
Suolaa oli todella liikaa.
Ruoan laatuasteikolle laitoin ok, koska se oli syömäkelpoista

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Tilasin täytetyn lehtipihven punaviinikastikkeella, pihvi ja kastike oli hyviä, mutta lohkoperunat jotka tilasin annoksen kanssa, maistuivat enemmän pakaste lohkoilta kuin itsetehdyiltä. Grillimauste maistui liikaa annoksessa, sitä oli reippaasti pihvissä ja lohkoperunoissa. Kaiken kaikkiaan annos oli hyvä ja palvelu ok!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Tilasin broilerisalaatin. Menussa luvattua pariloitua ananasta annoksessa ei ollut (aiemmin ko. annoksessa on ollut 2 reilua siivua tuoreananasta). Kävin huomauttamassa asiasta, jonka jälkeen minulle tuotiin 1 siivu tuoreananasta ja 2 ananasrengasta suoraan säilykepurkista! Jos haluan säikykeananasta salaattiini, menen Heseen tai ABC:lle. Annos oli "koristeltu" siten, että lautasen reunassa oli 3 kurkkusiivua ja 3 tomaatinlohkoa... ABC, here we go again. Öljyä saalaattiin oli myös lorahtanut niin paljon, että salaatin alaosa valui öljyä ja krutongit olivat mössöiset. Lisäksi oli salaatinkastiketta pikkukipossa, joka taisi olla Thousand Island tms. pullosta. Ystäväni Raide YX:n vuokaleipää koristi myös ananasrenkaat a la säilyke sekä ABC-salaattikoristus kurkku-tomaatti. Ja hinta 17e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 25.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

ASEMA-AUKIO, 11130 Riihimäki - Reitti
019 449 333
http://www.asemax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita