Suljettu nyt

Ravintola Wing Wah

Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan loistavat annokset uuden omistajan myötä, huikeeta kiinalaista ruokaa mitä harvemmin saa. Neljä aikuista ja lapsi lasku ainoastaan 60€

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

Monipuolinen ruoka, maut kohdallaan, sopivasti tilaa ja paikan taso on selkeästi parantunut viimeaikoina, onkohan omistajan vaihdos syynä? Suosittelen lounasaikaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 0

Hyvät ruuat ja mukavan rauhallinen paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Liekkö ravintolan pitäjät vaihtuneet vai mitä kummaa täällä on tapahtunut, mutta olen viimeisen 3kk aikana huomannut ruoan tason parantuneet todella rajusti.

Tällä hetkellä ravintolan taso on erittäin hyvä. Sanoisin että selkeästi yli keskitason kiinalaisten tarjonnassa. Erityisesti lounasbuffet ansaitsee kiitosta runsaalla ja tasokkaalla valikoimallaan. Tarjolla on reilusti erilaisia vaihtoehtoja jotka todellakin eroavat toisistaan ja vaihtuvat kiitettävästi eri päivinä. Ruokien maut ovat tuoreita ja monipuolisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kävin pitkästä aikaa tässä kylän toisessa kiinalaisessa ja yllätyin positiivisesti. Ruoka oli todella hyvää ja lounas buffetin valikoima mielestäni runsas. Alkukeitto ansaitsee erikoismaininnan! Kävi niin kuin aina ennenkin hyvässä buffassa, että tulee syötyä aivan liikaa :)
Helteillä ravintola on toki tuskaisen kuuma, eikä yksi pieni ilmastointikone nurkassa auta kuin ihan vieressä istuvia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Kokonaisuus OK, ei herättänyt suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. TOSIN täältä Riihimäen tuliaisina ruokamyrkytys....

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.07.2014
Arvosana: 0

Ruoka on ihan hyvää ja rauhallinen paikka, mutta asiakaspalvelu aivan kamalaa . . Huudetaan ja tyrkytetään kaikkea. Jatkuvaa ravaamista pöydän vieressä ja viedään lautasia ennenkun kaikki on edes syönyt. Ei jäänyt kauhean hyvä maku paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

paikka parani kun omistaja vaihtui!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Omistaja vaihdos ei tehnyt hyvää. A-oikeudet peruttu. Ennen oli Suomen paras kiinalainen ravintola, mutta nytten ei yllä samalle tasolle. Salihenkilöstö kokematonta. Keittiössä häärii nuori mies ja salissa teini ikäinen poika tarjoilemassa. Harmi Riihimäki menetti hyvän ravintolan :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.02.2013
Arvosana: 0

Omistajan vaihdos ei ole tehnyt hyvää ravintolalle. He ovat säilyttäneet ruokalistan entisellään, mutta eivät osaa tehdä sen sisältöä. Esimerkiksi yksi lempi jälkiruuistani nimeltä "kolme tähteä" johon kuuluu: vaniljajäätelöä, friteerattu litsi, friteerattu banaani ja friteerattu ananas. Sain nämä kolme ilman friteerausta ja kysyttyäni nykyinen omistaja väitti, etteivät hedelmät sovi friteerattaviksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuskatu 8, 11100 Riihimäki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita