Keittiö auki

Rang Mahal Indian Restaurant

Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Parasta intialaista ruokaa mitä Rovaniemeltä saa. Ruoasta löytyi vähän potkua, jota jäi Rovaniemen toisen intialaisen ravintolan ruoasta uupumaan.
Buffetissa oli tarjolla useita eri lihavaihtoehtoja, alkutekijöissä sain pari palaa leipää ja lopuksi mangolassin. En odotakaan 10 euron buffeteilta michelin-tähden arvoista tajunnan räjäyttävää kokemusta, mutta hintaansa nähden tämä oli varsin hyvä lounasbuffet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Hyvää intialaista safkaa ja kiva tunnelmallinen paikka. Lounas oli monipuolinen ja mangolassi kuului lounaaseen. Ihmettelen miksi tätä paikkaa on parjattu aiemmissa kommenteissa, sillä palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 0

Eipä tullut ainakaan santsattua niin hirveää ruoka oli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää. Alkuun tilatut sipulirenkaat tulivat vasta pääruuan yhteydessä, mutta annos oli valtava. Riitti kahdelle. Palvelu ystävällistä-
Tilattaessa tulisen kastikkeen, tarjoilija vielä varmisti, että haluaako tulisen eurooppalaisen vai intialaiseen tapaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 04.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli aivan hirveää. Palvelu oli myös todella väliinpitämätöntä. En tule tänne enää koskaan ja kehotan muitakin olemaan menemättä tänne.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.08.2014
Arvosana: 0

Alkuun kuului ilmainen papadami. Ruoka oli hyvää verrattuna useimpiin Suomessa testaamiini intialaisiin ja keskivahvassa annoksessa oli kunnolla makua. Ravintolassa oli melko kuuma auringon porottaessa ikkunoista selkään. Annoskuvia ja vertailu toiseen paikalliseen intialaiseen: http://ohituskaistalla.com/ravintolat/rovaniemi-ja-intialainen-ruoka-rang-mahal-indian-restaurant-vs-new-bombay-rovaniemi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.08.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2013
Arvosana: 0

Naan-leipä oli mikrossa lämmitetty, sitkeä ja mauton. Muussa ruuassakaan ei ollut kehumista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 24.03.2013
Arvosana: 0

Maku sama tilasi sitten härkää tai kanaa. Annokset pieniä hintaan ja laatuun nähden. Emme suosittele tuhlaamaan rahoja paikkaan jos on nälkä ja haluaa mahan täyteen. Pakkomyyntiä, tarjoilija toi jälkiruuan vaikkei sitä haluttu vaan lasku ja veloitti jälkiruuat tietenkin vielä laskulla. Ei tulla toista kertaa - rahat meni hukkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2013
Arvosana: 0

Lounas kaipaisi vaihtelua, aina sama härkäpulla(yök, aika kaukana intialaisesta/thai-ruoasta)+kana (-jotain) alkaa kyllästyttään. Palvelu on hyvää esim. jos lounas lähenee loppuaan niin kokin toimesta on saanut tuoretta pötyä pöytään. Suosittelen varauksella. Ala carte parempi kuin lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rovakatu 26, 96200 Rovaniemi - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita