Keittiö auki

Ravintola Hai Long

Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olemme käyneet useaan kertaan kyseisessä ravintolassa syömässä ja ruoka on ollut hyvää, mutta asiakaspalvelu on surkeaa.
Viimeisin kokemus oli hirveä.
Tultuamme ravintolaan kukaan tarjoilija ei huomioinut meitä. Meidän jälkeen tulleita asiakkaita palveltiin, mutta me emme saaneet edes listoja. Edes tiskillä kukaan ei huomioinut meitä,vaikka kaksi työntekijää oli ihan vieressä. Odottelun jälkeen palasimme pöytään ja ohi menevälle tarjoilijalle kerroimme että haluaisimme tilata. Emme saaneet mitään vastausta tähän, ei edes listoja, tarjoilija vain lähti järjestelemään buffetpöytää eikä palannut enää luoksemme. Odottelimme, mutta kukaan ei tullut kysymään tilauksia joten poistuimme ravintolasta.
Surkean asiakaspalvelun vuoksi emme mene kyseiseen ravintolaan enää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Good for Finnish level. The kitchen made more spicy, authentic food on request. I cannot comment on the buffet. The three main dishes we had were all ok. Rice a bit too dry (rewarmed?) but overall positive, especially compared to some of the dross you get at other Finnish "Chinese" restaurants.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Ruoka ei oikein maistunut miltään. Paljon öljyä kasvisten joukkoon ja toivotaan ruuan olevan kiinalaista.
Nuudeleiden sijaan tarjolla oli spagettia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 1

Mukava buffet paikka ku oikeen nälättää. Joskus joutuu hieman odottelemaan ruokaa. Mutta kaikin puolin muistuttaa kovasti ruokaa mitä tuli itämaissa syötyä ja muutenkin suomessa käydyistä kiinalaisista kärki kastia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2014
Arvosana: 0

Paras kiinalainen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Ihan hyvää peruskamaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2014
Arvosana: 0

Kiinalainen lounasbuffet sushilla. Tässä on nyt viime aikoina tullut syötyä niin monessa hyvässä itämais-aiheisessa buffetissa, etten jaksa tästä niin kovasti innostua. Kuitenkin, ihan kiva sisustus, monipuolisehko valikoima ja vieläpä niitä sushejakin. Sushien takia en paikkaan menisi, mutta kiinalaiseksi ihan perushyvää. Ainakin ruokaa riitti, ja jälkkäriksi oli jopa täytekakkua! Ei paha.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Menimme ulkona mainostetun buffetin perässä syömään, mutta sen uupuessa päädyimme tilaamaan listalta. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta silti ruoka aiheutti pettymyksen. A la cartesta todella välttävää ja ylihinnoiteltua ruokaa. Tulinen valkosipulipossu ei ollut tulinen eikä valkosipulinen, eikä siitä juuri mitään muitakaan makuja löytynyt. Kasvikset ei vaikuttaneet kovin tuoreilta. Muiden kana-annokset olivat samaa tasoa. Annokset olivat kuitenkin varsin isoja.

Buffet ollut ainakin aiemmin ihan ok, mutta tuskimpa tarvitsee enää mennä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 0

Aivan huippu. Rouva siellä muistaa meidät ja meidän lemppariannoksen. Ei tarvi kun mennä ja sanoa että se tavallinen. Sama juttu suomalaisen tarjoilijan kanssa, kun mentiin isolla porukalla, muisti annokset ja kuinka monta tähteä kullekin. En oikeastaan syö siellä kuin sitä meidän lempparia, buffettia kokeilin kerran mutta siirryin takaisin kanaa hai long, kaksi tähteä -annokseen. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.01.2014
Arvosana: 0

Terrible service for the cashier, When we went to asked to pay the bills, she told us to go outside to get the cash due to they want to save some money during transfer. Before we eat, the old lady told us not to eat more. It gives me the feeling we begs for the meal and there is no respect at all. Even worse, the dirty table with plenty of oil which she told us to sit there because we were only two person and those clean tables were only for the people with more than 2 person. I strongly recommend to everyone not to eat there any time any more.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtakatu 22, 96200 Rovaniemi - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita