Avautuu 11:00

ZoomUp

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jälleen kerran hotellin "vakkariasiakkaana" syömään zoomuppiin.

Ateriaetusetelillä alkuruokana keitto ja pääruokana joko paistetut muikut tai porsaanleike.

Keitto erittäin maukas ja maut kohdillaan, siitä pisteet..

Sitä vastoin valitsemani muikut (olisi pitänyt näköjään valita toisin) oli kyllä keittiöltä huono suoritus, kerta kaikkiaan ! Huonoimpia muikkuja melkein koskaan... enpa taida zoomupissa muikkuja vähään aikaan tilata. Pelkkä visuaalisuus kala-annoksessa sai miettimään että tilasinko mikro- vai keittomuikkuja. Maku ei hurmannut; mausteet puuttui ja paistettujen muikkujen rapsakkuus..saati kypsyyttä ei ollut. Yhä fiilis olisiko pikaisesti muualla kuin pannussa valmistetut..... Tarjoilijalta kysyttäessä niin panuussa oli tehty.

En oikein usko että olisivat itse maistaneet valmistettuja muikkuja ja sanoisinko kauniisti että ellei kyseessä olisi ollut syönti ateriasetelillä, niin olisin voinut asiasta enemmänkin "parahtaa".. nyt annoin olla ja jätin muikut keittiölle muistoksi.

Tarjoilu muutoin nosti ruokailukokemuksen pisteitä, sillä palvelu pelasi hyvin ja tarjoilijatar hoiti peruspalvelun ammattitaidolla sekä esteettisesti.

Harmi sinällään paikan raakasti vaihteleva ruokataso... hyvät kokemukset tuppaa jäämään taustalle kun liian usein sattunut pikku "kämmejä" ja sinnepäin tehtyjä ruokia. No toisaalta onhan nuita ruokapaikkoja muitakin, niin jokainen löytää oman paikkansa.

Vinkiksi muille "reppureille" niin ateriaetuseteliä voi halutessaan käyttää myös ruoan asemasta esim alakerran baarissa. Se ei siis ole vain ruokailua varten

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lounaan ruuat olivat merkitty laktoosittomiksi. . Tämä asia oli yksi ravintolan valintakriteereistämme.Kesken ruuanoton onneksi kysyimme kermaperunoiden laktoosista. Se käytiin keittiöstä varmistamassa ja olikin vähälaktoosista. Muuta perunaa tai vastaavaa ei edes tarjottu. Näin iäkäs äitimme jäi salaatin ja lihan varaan ruokaillessaan. Mikäli lounas on merkitty L- kirjaimella, mielestäni laktoosittomana täytyy löytyä korvaava tuote. Salaatit ja leipä olivat hyviä. Oliko henkilökunnalla kiire...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Tulin tutustumaan rennolta vaikuttaneeseen menuun ja päätin tilata tiikerirapuja valkosipulivoissa paistettuna, chiliä ja paahdettua leipää sekä cornflakes kuorrutettua kanaa barBQ kastikkeella ja bataatti ranskiksilla.

Ravintola miljöö vaikutti viihtyisältä ja näytti kaikin puolin tyyliin sopivalta. Henkilökunta oli ystävällistä.

Alkuruokana nauttimani tiikeriravut olivat oikein onnistuneet, vaikka chilin tuomaa potkua jäinkin kaipaamaan. Harmikseni saatoin todeta, ettei paahdettu leipä ollut talon tekoa. Annos oli kokoonsa ja näköönsä nähden hieman ylihintainen eli 13,50. Mielestäni 10 € olisi ollut siedettävä hinta tällaiselle annokselle.

Pääruokani, cornflakes kuorrutettu kana, oli bataatti ranskalaisten ja BBQkastikkeen osalta varsin maukas, mutta itse kana oli jäänyt varsin mauttomaksi. Myös annoksen paistetut kasvikset olivat lähes täydellisiä. Kana siis jätti annoksen vaille parempaa arvostelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 05.06.2013
Arvosana: 0

Beef Burger Zoomupissa aivan hyvä. Salaatit täysin ylihinnoiteltuja, pastaa tekee itse kotona parempaa. Poronkäry toimii Gaissan puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.03.2013
Arvosana: 0

Palvelu ei sujunut, annos ei ollut enää kuuma tarjottaessa. Kompensaationa kahvi on menneen talven lumia oikeesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 21.09.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi - Reitti
0163213227
http://www.hotelsantaclaus.fi/?DeptID=20848

Vaihtoehtoisia ravintoloita