Avautuu 10:00

Kafe kardemum

kahvila, jälkiruokabaari
Arvosana 3.9 / 5

Korkeatasoinen, idyllinen ja nykyaikainen kahvila Saarijärven parhaalla paikalla, Kauppakadun varressa!
Teija Marja-ahon suunnittelema sisustus.

Keski-Suomen parhaat erikoiskahvit Moakin sekä Monterivan pavuista, suodatinkahvi vasta jauhetuista Mundo -pavuista.

Paikan päällä leivotut juustokakut, murupiirakat, suklaakakut, suolaiset piirakat jne. Herkkumestareiden pullat, munkit sekä tuoreet leivät. Kotileipuri Marika Svanin aitoa hapanleipää!

Tilauksesta erilaiset kakut. Myös pitopalvelutoimintaa.

Tule nauttimaan vaikkapa vaahtoavasta cappuccinosta sekä banaani-rommijuustokakusta! :)


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä kahvila on menettänyt loistonsa viimeisen vuoden aikana. Vielä viime vuonna vitriini oli täynnä erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita, pöydät olivat siistejä, kesäisin ilmastointilaitteet puhalsivat, henkilökunta vaikutti pätevältä ja serviettejä oli niille tarkoitetuissa telineissä. Tämä kahvila on ollut perheemme luottokahvila viime vuodet, koska mökkeilemme Saarijärvellä.

Tänä kesänä kokemukseni Kardemumista oli ikävä kyllä erittäin huono: Oli helteinen päivä. Menin tuttavani kanssa kahville. Takahuoneesta kuului puhetta ja naurua, joka ei loppunut meidän käveltyämme sisään. Odotimme pari minuuttia tiskillä, kunnes tarjoilija tuli ottamaan tilauksemme. Tuttavani sai 40 sentin alennuksen, koska tarjoilija ei osannut ottaa oikeaa hintaa suolaisesta piirakasta. Minun teki mieli makeaa ja valinnan vara oli surkea: taatelitoffee tai omppupiiras. Valitsin omppupiiraan. Aioimme mennä ulos syömään, koska tullessa katsoimme, että siellä istui vain kaksi henkilöä kahdessa eri pöydässä ja yksi pöytä heidän keskellään oli vapaa. Emme kuitenkaan mahtuneet sinne, koska pöytä oli reunojaan myöten täynnä astioita (jos pienessä kahvilassa on kaksi työntekijää hoitamassa tarjoilua ja astiahuoltoa, niin kuinka on mahdollista, ettei niin hiljaisena aikana ollut ehditty siivota pöytää). Nämä kolme pöytää oli myös köytetty vaijerilla toisiinsa jalkojen yläreunasta (ei ollut viime kesänä), joten vaijerin yli loikkiminen olisi ollut jopa vaarallista. Jouduimme siis tukahduttavan kuuman kahvilan sisälle istumaan. Vieressämme oli ilmastointilaite, mutta se ei ollut edes päällä! Hetken istumisen jälkeen hiki alkoi todella virrata ja kurotin ottamaan paperia serviettitelineestä. Se oli tyhjä. Kuten jokainen muukin teline. Aioin käydä kysymässä paperia tarjoilijalta, mutta häntä ei näkynyt, koska takahuoneessa kuului olevan parempaa tekemistä: kollegan kanssa juoruilu. Ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin: Omppupiiraani oli taivaallista! Tuttavani ottama suolainen piiras oli yllättävää kyllä pettymys, vaikka aiemmin se on ollut ehkä kahvilan maukkain tuote. Pohja oli rasvainen ja höttöinen, eipä ollut viime kesänä. Teimme ehkä kahvilassakäynnin nopeusennätyksen, koska kuumuus ajoi meidät muutamassa minuutissa matkoihimme.

-mirva73-

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 08.08.2012
Arvosana: 0

Saarijärven paras kahvila, josta saa loistavia suolaisia ja makeita piirakoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2011
Arvosana: 0

Todella kiva kahvila jossa erinomainen palvelu ja tuotteet

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2010
Arvosana: 0

Saarijärven viihtyisin/tyylikkäin kahvila, hyvä palvelu, mutta valikoima ja juomat aika keskinkertaisia. Siskoni kehui paljon kyseisen paikan kaakaota, mutta itse en huomannut kaakaossa mitään kummoista. Hinnat ehkä hiukan turhan kovat, mutta eipä tällaiselle ole paljoa kilpailijoita Saarijärven kokoisessa paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2010
Arvosana: 2

Kiva palvelu, mutta eväät ja juomat keskinkertaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2010
Arvosana: 0

no joo

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2009
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 6, 43100 Saarijärvi - Reitti
0505968884
http://www.kafekardemum.fi/index.php?pinc=1

Vaihtoehtoisia ravintoloita