Lounas käynnissä

Café Maku

makuja pöytiintarjoillen
Arvosana 2.3 / 5

Pientä luksusta päivääsi juuri jauhetulla tuorepaahtokahvilla sekä tilauksestasi valmistetuilla herkuillamme. Mielestämme kahvilahetkestä tulee voida nauttia ajan kanssa. Siksi teemme sen sinulle mahdollisimman helpoksi. Valitse mieleisesi pöytä, istuudu ja nauti palvelusta nimeltä pöytiintarjoilu.


Arvostelut (10)

Salon paras? Mukavan näköinen kauniisti sisustettu paikka ja odotukset olivat heti korkealla. Lisäksi mukavaa että vielä jossain kahvilassa on pöytiintarjoilu.

Listalla on vohvelimunakas, joka vaikutti niin eriskummaiselta että sitä piti kokeilla, otimme sen vuohenjuustolla ja pekonilla. Hauska ajatus ei valitettavasti toimi, sillä kahdelta puolelta liikaa paistetusta munakkaasta tulee kuiva nahka. Sisällä ollutta pekonia ei taas ollut paistettu tarpeeksi. Mukana reilu annos salaattia, mutta se on pilkottu niin atomeiksi että sen syöminen haarukalla ja veitsellä on aika haastavaa. kaiken kaikkiaan salaatti olisi aina hyvä repiä käsin, ei leikata veitsellä.

Jälkkäriksi otettu tuplaespresso ja kaakao ovat ehdottomasti parasta antia. Köyhät ritarit on tehty liian tuoreesta pullasta ja ovat toivottoman lötköjä. Se pitää tehdä vähän kuivuneesta. Hillona on varmaan markkinoiden halvinta mansikkahilloa, jossa mansikoita ei juuri ollenkaan ja lähinnä vaaleanpunaista sokerihyytelöä. Kermavaahto lienee purkista, tuskin paikan päällä vispattua. Juustokakku on moussekakku, niillä on selvä ero ja pohjan pitää olla repea, ei vettynyt ja pehmeä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uutta ja piristävää tarjontaa tässä genressä, tällaista eurooppalaista meininkiä.
Pera

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Kävimme ensi kerran vaimoni kanssa tänään 25/11. tutustuimme loistavan salaatin kanssa tarjontaan.täytyy myöntää,huippujuttu,vieläkin henkilökunnalle ISOT kiitokset.ja mainio yllätys oli rauhoittava taustamusiikki.onnea ja tulosta teille.Ammattitaitoinen meininki...."pariskunta ikkunapöydästä"

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 0

Lauantain brunssi: aluksi olin epäileväinen riittääkö pöytiin annoksina tuotavat brunssieväät täyttämään mahan (tottunut noutopöytään), mutta epäily oli täysin turha! Hyviä raaka-aineita, monipuolinen kokonaisuus ja erittäin hyvä kahvi! Äitienpäivänä uudestaan, toivottavasti yhtä hyvällä setillä silloinkin! Päihittää monet Helsingin brunssit hinta/laatu -suhteella!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Hyvä palvelu, varsinkin se hymyilevä pitkä, lyhyttukkainen, hoikka tyttönen kassalla ja muussakin palvelussa. Kävin perjantaina ja lauantaina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Kahvi oli todella hyvää (tumma vaihtoehto)mutta palvelu oli jotenkin poissaolevaa, ei tervehditty kun saavuttiin, listat tuotiin ystävällisesti mutta ei katsottu päin, maksu sujui joustavasti, mutta mitään ei toivoteltu. Palvelusta jäi ankea tunnelma, erinomainen ruoka olisi ansainnut parempaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: 0

Nice, modern interior in centre of the town, Friendly service, fresh coffee and absolutely best chicken salad in the town! Service to tables !

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 31.01.2014
Arvosana: 0

Hyvä ja monipuolinen kahvila. Otin kaakaon ja juustokakun, kaakao hyvää ja maistuvaa mutta juustokakku hieman kuiva. Lista monipuolinen ja selkeä, palvelu hyvää ja ystävällistä. Pöytiintarjoilu oli plussaa. Tulen kyllä uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2013
Arvosana: 0

Suklaakakkua ja cappucinoa. Pöytiintarjoilu ilahdutti. Ehkä lista saisi olla yksinkertaisempi, nyt kovin monenlaista valikoimaa. Kahvilaan kuuluu mielestäni näkyvä valikoima, silmillä on kiva syödä jo valitessa. Ystävällinen palvelu, siisti kahvila.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 0

Olen kerran vieraillut kahvilassa ja harmitti, kun piti palella koko ajan. Kylmyys/veto johtui varmaan siitä, että kahvilan väliovea pidettiin auki eli ulko-ovelta tuleva kylmyys pääsi suoraan kahvilaan. Onkohan tälle tehtävissä jotain, muuten Cafe Maku olisi oikein kiva kahvittelupaikka...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Turuntie 5, 24100 Salo - Reitti
010 3270570
http://www.cafemaku.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita