Keittiö auki

Kahvila-Ravintola Piilipuu

kahvila, ravintola
Arvosana 4.9 / 5

Ravintola Piilipuusta löydät lämminhenkiset ravintolapalvelut sydämellisen kahvilatoiminnan kera. Me tarjoamme kahvila-ravintola -palveluiden lisäksi rutkasti tekemistä ja tunnelmaa kaikille vauvasta vaariin. Tule nauttimaan rauhaisa sunnuntailounas perheesi kera tai juhli kaveriporukan kanssa terassilla, sillä meillä on aina sopiva hetki rentoutua yhdessä.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jo asemaa saavuttanut ravintolatulokas Savitaipaleella. On lähdetty todella hyvällä asenteella liikkeelle ja asiakkaan näkökulmasta on kyllä onnistuttukin! Palveluasenne on hyvä varsinkin vakinaisen henkilökunnan joukossa.
Lounaspöydässä salaatit ja alkukeitot ovat parasta, pääruoan maittavuus vaihtelee päivän mukaan alueella kohtalainen - erinomainen. Hinnat asialliset. Kokoustarjoilut erittäin hyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2014
Arvosana: 0

Maittava lounas,eritoten kiitosta saa salaattipöytä! Ei mitään valmista,kaikki itsetehtyä! Hinta-laatusuhde loistava. Kokemuksen kruunasi ystävällinen ja pirteä henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu, maukasta ruokaa ja isot annokset. Ainut miinus, että käytössä oli rajoitettu ruokalista henkilökuntapulan takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Aina olemme hyvää ruokaa saaneet. Ja erityismaininnat sekä mahtavalle ja omaperäiselle sisustukselle että lasten huomioimiselle. Kun kysyimme voisivatko lapset saada vaikka piirustuspaperia ruokaa odotellesamme, esitteli henkilökunta ystävällisesti suoranaisen aarreaitan: Iso laatikollinen autoja ym., toinen laatikollinen pelejä ja kolmannessa niitä piirustusvälineitä. Lapset odottavat seuraavaa Savitaipaleen reissua jo kovasti. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.01.2014
Arvosana: 0

Tasokasta lähiruokaa oman kylän raaka-aineista, ei voi muuta kuin arvostaa koko toimintaa.

Tunnelma oli ihana myös yöllä, nätti valaistus ja hyvä Dj! Erityinen kiitos ystävälliselle portsarille ja muullekin henkilökunnalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.01.2014
Arvosana: 0

Ihana ja viihtyisä paikka. Erittäin ystävällistä palvelua ja ruoka mitä parhainta. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

kivannäköinen paikka ja kauniit annokset, mutta palvelu vähän laiskaa(jouduimme hakemaan tarjoilijan sisältä terassille pari kertaa ensin kun oltiin odoteltu tovi...) ja annoksissa kesti 50min vaikka olimme ainoat syöjät. Ruoka keskivertoa, kermaperunat kuivahkoja. Oltaisiin toivottu reippaampia asiakaspalvelijoita, sekä ajateltiin saavamma ruat hieman nopeammin kun oli hiljaista. Ei tee mieli ajaa toista kertaa odottelemaan, niin hyvää ruoka ei ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.06.2013
Arvosana: 0

Lähitienoon paras ja viihtyisin paikka.

Ruuan eteen nähty vaivaa, kaunis sisustus, kiva henkilökunta, ihana terassi kesällä.

Toivottavasti pärjää !

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.12.2012
Arvosana: 0

Ilahduttavan laadukasta pienellä paikkakunnalla. Esteettisyys huomioitu ruoan lisäksi muutenkin; paikka on sisustettu kauniisti, tyylikkäästi ja varmalla maulla. Salaattipöytä ansaitsee erityisen kiitoksen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2012
Arvosana: 0

Ehdottomasti paikkakunnan paras ruokapaikka. Henkilökunta kodikkaan lupsakoita.
Kannattaa todella käydä tutustumassa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Peltoinlahdentie 23, 54800 Savitaipale - Reitti
0453122797
http://www.piilipuu.com/fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita