Ei tietoa

Kalastajan koju

muikkuravintola
Arvosana 4.5 / 5

Kalastajan kojun muikkuravintola sijaitsee Savonlinnan torilla, Pitkän sillan puoleisessa päädyssä. Suomen tunnetuimman oopperakaupungin tunnelmassa voit nauttia muikkuannoksistamme aina pitkälle yöhön saakka. Kalastajan koju palvelee kesäisin kesäkuun alkupuolelta elokuun loppupuolelle saakka. Monet oopperajuhlavieraat ja paikalliset ovat löytäneet terassimme ja saapuvat iloksemme aina uudelleen!

Tarjoamme paikallisista vesistä pyydettyä, tuoreena paistettua muikkua erilaisina annoksina. Reseptimme pohjautuu perinteiseen tapaan valmistaa muikkua niin kuin isoäitikin muikkunsa paistoi. Tinkimätön laatu ja tuoreus antaa lopputuloksen, josta olemme ylpeitä. Meillä nautit lähiruokaa parhaimmillaan, Saimaan muikut Savonlinnan torilla, Saimaan rannalla.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maukas, raikas ja runsas muikkuateria tuoreista raaka-aineista. Makunautintoja täydensi talon oma tumma olut. Nopea ystävällinen palvelu ja viihtyisä valoisa ympäristö lasiseinien ansiosta.

Jos tulee asiaa Savonlinnaan poikkean toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0

Palvelu hyvää, muikut tuoreita ja juuri oikealla lailla paistettuja. Annos muikut dippikastikkeella, oli jopa niin suuri, etten jaksanut ihan kaikkea syödä. Muikut paahdetulla ruisleivällä, on ihanan oivaltava makean ja suolaisen sekoitus, suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Muutaman kerran olen täällä käynyt ja on suorastaan lottovoitto saada Suomessa 15 eurolla vatsa täyteen hyvän makuista ruokaa. Annokset tulevat nopeasti ja lisukkeet ovat laadukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Erinomaisia muikkuannoksia. Eikä ihmekään, koska Kojun toiminnassa on mukana savonlinnalainen kalastus-/kalojen jalostusyritys. Tämän paikan porukalla on siis tuotantoketju näiltä osin varmasti hanskassa.

Useamman käyntini perusteella uskallan kehua muikkujen ja annosten laatua ja ehkäpä parasta hinta-laatusuhdetta tarjoaa ruispalojen väliin tehty muikku"hampurilainen". Tämä tuote kannattaisi mielestäni savonlinnalaisten yrittäjien brändätä samalla tavoin kuin kuuluisat lörtsyt.

Sijainti parin metrin päässä Savonlinnan vilkkaimmasta kadusta ei ole täysin ihanteellinen ainakaan silloin, kun liikennettä on paljon.

Kehitysehdotuksena toivoisin, että veloituksetonta hanavettä olisi saatavilla. Nyt alkoholitonta haluava asiakas "pakotetaan" juomaan kallista pullovettä ja selitykset tälle ovat vaihdelleet eri käynneilläni laidasta laitaan. Tässä syy, miksi laitoin hinta-laatusuhteen aika alas Kojun kohdalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2014
Arvosana: 2

Kävimme syömässä ystäväni kanssa kyseisessä paikassa muikut viikolla.
Mukava palvelu oli ja 15 euron muikkuannos perunoilla ja salaatilla oli todella maittavaa ja vei nälän kyllä. Ruoka tuli myös melko nopeasti.
Suosittelen paikkaa muillekin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.06.2014
Arvosana: 0

Hiukan ruokalameininkiä, kassalle maksettiin etukäteen,kassa hiukan kypsyneen oloinen, muikut tuli nopeasti, pieniä, hyvin leivitettyjä, mutta rapeus puuttui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: -2

Hyvät muikut.
Hintalaatu suhdeollut tähän asti parempi kuin viereisellä ravintolalla
Mutta tänäkesänä petyin pahasti.
Muikkuja paistetaan "varastoon" ja annos oli lähes kylmä
Annoksen kokokin oli pudonnut aikaisempiin kesiin nähden kymmeneen muikkuun.
Toivottavasti eivät pilaa hyvän ravintolan mainetta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2012
Arvosana: 0

Lähdin keväällä tempaisemaan muikut toritapahtuman yhteydessä (niin oli tarkoitus). Ilmeni kuitenkin, että keittiön kapasiteetti on pahassa epäsuhteessa asiakaspaikkojen määrään: paikka ei ollut erityisen täynnä, mutta muikkuannoksen odottamisessa meni varmaan puoli tuntia ja kärsivällisyyttä koettelevaa oli 'pikaruoan' odottelu. Odotukset ja palvelu eivät kohdanneet. Parannusehdotuksena voisi olla että henkilökunta kertoisi odotusajasta ennen tilauksen ottamista niin kiireisimmät voisivat toimia sen mukaan.

Ihan perusannos paistettuja muikkuja on kyllä aivan huippu. Kypsyys on loistava. Mielestäni paistettujen muikkujen ei tarvitse olla kuivia käppänöitä vaan sisältä sopivan kypsiä ja mehukkaita. Meikäläisellä lienee samanlainen käsitys asiasta tämän paikan pitäjän kanssa.

Mahdollisesti täältä saa Savonlinnan parhaat paistetut muikut ja aivan varmasti hinta-laatusuhde on täällä paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.08.2012
Arvosana: 1

Muikut eivät ole rapeita ja turhan suuria :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2012
Arvosana: 0

Savonlinnan paras hinta-laatusuhde muikkuannoksissa. Kesän suosikki pikkunälkään muikkutortilla. Voittaa 6-0 ketjuravintoloiden viritykset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Savonlinnan kauppatori, 57130 Savonlinna - Reitti
0207199567
http://www.kalastajankoju.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita