Keittiö auki

Lettukahvila Kalliolinna

kesäkahvila
Arvosana 3.9 / 5

Touko-elokuussa toiminnassa oleva kahvila Savonlinnan Sulosaaressa. Tarjolla suolaisia ja makeita lettuja, jäätelöä sekä vaihtuva valikoima makeita herkkuja.

Paistamme kaikki letut tilauksesta asiakkaan valitsemilla täytteillä. Tervetuloa herkuttelemaan tuoreilla, aidoilla letuilla.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana miljöö, mukava ja palvelualtis henkilöstö. Erityisplussaa santsikahvista! Lettu oli iso ja ei liian rasvainen. Tsemppiä nuorille yrittäjille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Letut täytteineen sen verran hintavia ja perussettiä, että ovat oikeastaan koko kahvilan heikoin lenkki. Täytevaihtoehtoja oli kyllä runsaasti, mutta onnistuin valitsemaan niitä, jotka olivat loppu. Henkilökunta oli ystävällistä ja miljöö nätti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Monipuoliset täytevaihtoehdot, ystävällinen henkilökunta ja lisäksi upeat maisemat! Poikkean useammankin kerran nautiskelemaan kyseiseen paikkaan. Smoothiet olivat myös kiva lisä juomavalikoimaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

Letut pitää paistaa juuri ennen syöntiä,ei etukäteen. puuhastelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 24.06.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Runsaasti täytevaihtoehtoja letuille, niin suolaista kuin makeaa. Jos lettukahvilaan eksyy, muttei tee mieli lettuja, niin myös erilaisia kakkuja löytyy (vaihtuvat päivittäin).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Lettukahvila oli tosi kiva. Ystävällinen palvelu, mainio miljöö, kiinnostavaa taidetta seinillä ja hienot uniikit kalusteet. Plus oli mahtavasti auki myös juhannuspäivänä, toisin kuin moni muu paikka. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Erinomaiset letut kauniissa ja historiallisessa miljöössä. Sekä makeita että suolaisia täytevaihtoehtoja runsaasti. Kokeilimme täytekombinaatiota: kinuski, maapähkinä ja kermavaahto. Uskomattoman hyvää! Huom! Myös gluteenittomat letut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Hyviä lettuja ja paljon täytevaihtoehtoja. Otin itse suolaisen version: feta-pesto-letun. Sairaan hyvää. :) Idyllinen paikka, kivoja tauluja, harmi että meidän käynnillä sattui juuri satamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Idyllinen kesäkahvila, jossa iloinen ja huippuystävällinen palvelu. Tarjolla lettuja eri täytteillä, yhdistelemällä eri täytteitä vaihtoehtoja on kymmeniä, suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Ja kahvikuppi maksaa 1,80 € ja hintaan saa juoda useammankin kupin. Todellinen kesäkahviloiden helmi, paljon suurempi syy matkustaa Savonlinnaan kuin oopperajuhlat. Kahvilan yhteydessä myös pieni taidegalleria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 12.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sulosaari, 57100 Savonlinna - Reitti
0408286600
http://lettukahvilakalliolinna.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita