Ei tietoa

Muikkuterassi

lankkumuikut, maisemat
Arvosana 3.5 / 5

Näköalaterassiltamme avautuvat upeat näköalat järvelle, Kauppatorille ja koko kaupungin ylitse.

Terassimme muikkumestari valmistaa runsaassa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja, jotka tarjoillaan lankulla sitruunan, raikkaan salaatin ja maukkaan uuniperunan kera.

Listalla myös erilaisia salaatteja.

Muikkuannoksia menee kesässä n. 38 000 kpl!

Terassillamme tarkenee myös kolean sään aikaan. Tarvittaessa lasiseinät estävät tuulen ja lämpölamput nostavat lämpötilan hellekelin lukemiin.

Ryhmille terassikabinetti, josta avautuu upea näkymä matkustajasatamaan. Terassikabinetissa on tilaa jopa 20 henkiselle ryhmälle.


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Muikkuterassilla käynti on kevään must. Muikut hyviä, rapeita.Uuniperuna ja salaatti kaipaisi hieman päivitystä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Maisemat ovat upeat ja aurinkoisella säällä terassilla on mukava istuskella. Muikkujen takia en kuitenkaan paikkaa erityisesti suosittelisi. Maistuivat ihan ok, mutta ainakin suolaa olisi saanut olla enemmän.

Ravintolaan tullessamme saimme ohjeen valita pöydän vapaasti. Reilun 10 minuuttia tarjoilijaa odoteltuamme heidän kaikkien seistessä tiskin takana arvelimme, ettei pöytiin tarjoilua taidakaan olla. Tämä olisi kohteliasta kertoa asiakkaalle heti alussa, sillä on hyvin tyhmä olo istua tyhjänpanttina ja yrittää vilkuilla muilta miten toimitaan. Emme olleet ainoat, joilla oli vaikeuksia tietää toimintamallia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 0

muikut hyviä, sopiva suola, salaatti ja peruna hyvät. palvelu reipas ja asiallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

Muikkujen taso riippuu siitä kuka on paistamassa,tällä kertaa erittäin hyviä. annoskoko on bonuksen mukana pienentynyt.salaatti on aikansa elänyt,löytyisikö jotain muuta muikkujen rinnalle,samoin kova uuniperuna joutaa pois.uusi henkilökunta plussaa paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.06.2014
Arvosana: 0

Kaiken hypetyksen jälkeen pakkohan tämä Savonmaan ihme oli käydä kokeilemassa eräänä tiistaisena iltapäivänä klo 14 aikoihin. Ei olisi välttämättä kannattanut.
Annokset ovat oikeasti todella isoja, mutta muikkulauta ei ollut kyllä maineensa veroinen, joten määrä ei korvannut laatua.
Koppuraksi paistettuja rasvaisia pikkumuikkuja, joiden päälle kaadettu puoli kiloa tilliä (liika on aina liikaa). Uuniperuna oli ok ja salaatti mukavasti toi vaihtelua annokseen.
Palvelu oli hehkutukseen rinnastettuna aivan luokatonta. Istuimme ensimmäisessä pöydässä keittiöstä salin suuntaan ja silti piti käydä pyytämässä, että tarjoilija tulisi ottamaan tilauksen. Meidän jälkeemme tulleilta seurueilta otettiin tilauksia kaikessa rauhassa ennen meitä.
Osa henkilökunnasta näytti siltä, että oli suorittamassa pakkotyörangaistusta ravintolassa. Vain yksi henkilö otti tilauksia vastaan ja toinen kiikutti annoksia pöytiin. Baaritiskin takana haahuili kolme tarjoilijaa, osin toimettomina. Vuoropäällikölle tarvittaisiin pelisilmää ja komentamaan joutilaat siistimään pöytiä ja ottamaan tilauksia vastaan.
Miinusta myös siitä, että hanaolutta ei ollut tarjolla, vaan ainoastaan lämmintä pullo-olutta. Ei asiakasta kiinnosta, että hanaolut on nyt loppu. Menkää vaihtamaan säiliö tai opetelkaa tilaamaan tankkiauto tarpeeksi ajoissa täyttämään se kellarin olutsammio, kun niissä on täyttöastemittarit sitä varten olemassa.
Tässä paikassa käyntiin riitti se kuuluisa kaksi kertaa - ensimmäinen ja viimeinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.07.2013
Arvosana: 1


Muikut hyviä vaan tarjoilun nopeus ei. Odotimme annoksia 45min ja lapsen annoksen valmistus kesti tasan tunnin (ensin tuotiin lapselle väärä annos). Paikka oli 1/2 tyhjä ja kun tarjoilijalle ihmettelin annosten hidasta toimitusta niin vastauksena oli täynnä oleva kabinetti ilman pahoittelua. Jos täällä syö niin valitkaa huikopala, 6€ lisämaksu uuniperunasta ja parista salaatinlehdestä on liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Savonlinnan upeat näkymät, hyvää seuraa ja lasillinen kuohuviiniä. Terassilla lämmintä ja aurinkoista ja uupunut ja äkäinen henkilökunta, joka ei tervehdi, ei hymyile, ja tekee kyllästyneesti ja uupuneesti työtään. On siinä meille turisteille ihmettelemistä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 1

Muikut pieniä ja kovia, tuntui kuin olisi näkkileipää syönyt. Uuniperuna oli tosi hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 0

16. 7 sain hyviä muikkuja ja hyvää palvelua, vaikka oli kiireistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: 0

Kaupungin ehkä parhaat muikut - riittävän pieniä ja rapeita. Palvelu joskus hieman haparoivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna - Reitti
0207571350
http://www.savonlinnanseurahuone.fi/?muikkuterassi,34

Vaihtoehtoisia ravintoloita