Avautuu 10:30

Pizzeria Capero

Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Legenda Savonlinnassa. Caperossa uuni oli kuumana jo silloin, kun pizzerioita ei ollut joka kulmalla. Capero on nimenomaan pizzeria, ei ristorante eikä kebab-pizzeria. Salaatit ovat raastetasoa, mutta pizzat miestäni oikein maistuvia. Tasaisen suosittu myös lounasaikaan, kesäisin nostalgiakesäsavonlinnalaiset välillä täyttävät paikan ruuhkaan asti - muina aikoina pizza tulee pöytään nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käymme caperossa kerran kesässä. Viime vuosi oli pettymys, olimmehan tottuneet vanhan paikan taattuun laatuun. Pizzapohjat olivat nyt reunoiltaan litteitä ja kovia, kuin teollisia pakastepohjia. Täytteet olivat hyviä.
Vuodessa tilanne ei ole muuttunut miksikään, harmi, koska pohja on pizzassa varsin olennainen osa ruokanautintoa. Äänestämme jaloillamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

nyt pari viimeistä kertaa käydessäni täytyy todeta, että paikka on yrittänyt parantaa otetta. Liekkö lukeneet nuo ed. arvostelut?Salaattipöytää parannettu ja pitsakin hyvää. Henk.kunta nopeaa ja palvelu pelaa: kunpa vaan muistaisivat, että asiakkaat näkevät kaiken keittiössä tapahtuvan. Ei ole oikein kivaa nähdä henkilökunnan vetävän ruokaa suuhunsa ruuan valmistamisen keskellä. Otetaanko ne maistelupalat asiakkaiden lautasilta vai eikö teillä todellakaan ole paikkaa jossa viettää ruokataukoanne?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Kävimme Caperossa vuosien jälkeen. Istuimme pöytään ja kohta meiltä tultiin kysymään:"Joko te tiedätte?". Pyysin kohteliaasti, jos saisimme ensin listan... Palvelua ei juuri ollut, eikä myöskään leipää salaattipöydän yhteydessä. Gluteeniton pitsa kuitenkin ihan hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Olimme tilaamassa ruokiamme,mutta meitä ei palveltu,vaikka odotimme monta minuuttia. En suosittele kenellekään. Menkää uskuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Käymme perheen kesken syömässä ulkona vain noin neljä kertaa vuodessa. Haluan silloin koko pereelleni hyvän makuelämyksen.Caperossa pizzat ok,mutta vaimoni härkäruukku oli tasoa että en syötä koirallekaan.Kerroin tarjoilijialle mutta viesti tuskin meni keittöön.
Ja vielä olen itse ACkokki.
Olen tehnyt sitä myös aika monta vuotta,jos te haluatte niin voin tulla kertomaan miten tehdään herkullinen härkäruukku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: 0

Capero muuttanut uusiin tiloihin. Pizza oli hyvä. Ympäristö muuttunut huonompaan suuntaan. Oli tunne kuin olisi istunut syömässä jossain huoltoaseman pienessä pyöreässä kahvipöydässä. Tunnelma rauhaton, musiikki soi todella kovaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Kasvisvaihtoehtoja todella vähän. Kasvisruukku vetisistä pakastevihanneksista pettymys. :/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.07.2014
Arvosana: 0

Olen syönyt pitsaa ympäri Suomen ja täältä saatu jauheliha-ananas-aurajuusto-pitsa on yksi parhaista. Salaattipöydän hyvistä sooseista lisäpisteet. Palvelu on valitettavan hidasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Avomiehen kanssa oltiin lähdössä ulos syömään, sanoi etteä tapa ennenkuin pakotat Caperoon. Mentiin sitten Kotipizaan, siellä on aina hyvä pizza.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Olavinkatu 51, 57100 Savonlinna - Reitti
015-533 955
http://www.pizzeriacapero.net