Suljettu nyt

Kalkkirannan Kievari

ruokaravintola
Arvosana 3 / 5

Ravintolassa ilmainen langaton verkko


Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Peuraburgeri oli erittäin maistuva ja iso, mukava henkilökunta ja viihtyisä terassi. Suosittelen vahvasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Tilasimme yhden wieninleikkeen joka oli suht ok vai vähän kärvähtänyt toiselta puolelta. Tilasimme myös kolme lehtipihvi annosta jotka olivat pettymys. Liha oli todella sitkeää! Ruuan taso on laskenut. Aiemman omistajan aikana ruoka oli todella paljon parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Kaikki ok, mutta 30. 7. kesätori oli pettymys. Ei ollut kesätori vaan kirpputori. Suuri osa vanhaa roinaa (kaikela kunnioituksella). Odotimme paikallisia leivonnaisia, saaristoleipää ja tietysti kalaa, kun rannassa ollaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 0

Kalkkirannan kievariin meidät sai lähtemään ystävän suositus pitsoista, jotka hänen mukaansa ovat todella hintansa väärtejä. Taisimme käydä huonoon aikaan, sillä meidän pitsamme eivät aiheuttaneet "wau"-elämyksiä. Lisäksi keittiö oli toivottoman hidas, saimme odottaa pitsojamme 40-45 minuutta, ilman että kukaan ohikulkevista tarjoilijoista olisi siitä informoinut tai pahoitellut.

Pitsojen pohjat olivat ohuita ja rapeita, oikein hyvä mielestäni. Tomaattikastiketta ja juustoa olisi saanut olla hieman enemmän ja reunoille asti. Vaikka usein vähempi on parempi, niin olisi hyvä, että ei syöjä joutuisi arvuuttelemaan onko pitsassa ko. aineksia ollenkaan. Pizza Tomasissa päällä oli sopivasti ilmakuivattua kinkkua ja pinjansiemeniä. Päällä niukasti (olisi saanut olla enemmän) tuoretta rucolaa ja balsamicosiirappia. Balsamico oli mielenkiintoinen tuttavuus pitsan mausteena. Tosin olisin toivonut, että pitsalla sitä olisi ollut vähemmän ja pöytään olisi tuotu pullo, josta sitä olisi halutessaan voinut annostella lisää. Äiriäispizzassa olisi saanut olla enemmän äyriäisiä, niin se olisi ollut maukkaampi. Ikävänä lisämausteena siinä sen sijaan oli parissa-kolmessa kohtaa "kalanmakua" - joka ei mitenkään lisää äiriäispitsan herkullisuutta.

Tarjoilu oli ystävällistä, iloista ja nopeaakin, jos ei ota huomioon keittiön hitautta. Terassi oli lämpimällä ilmalla miellyttävä paikka istua, odottaa ja syödä, sisällä emme käyneet ollenkaan. Suosittelen varauksella.
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Tilasimme porsaanleikkeen kahdelle kysyimme onkohan annoksessa salaattia ei ole mutta voitte tilata vaikka alkupalaksi vihreän salaatin.
Hinta aika korkea kun katsoimme sitä 1 ja puolikas salaatin lehti yksi laihialainen tomaattisiivu pähkinöitä muutama sekä sipulirengas siivuja 4,50 € annos ei todellakaan ollut minkään sortin SALAATTI miksi ei ole jo normaalissa annoksessa näin kesälläkään mitään ns. silmän ruokaan todella karsea katsoa ko. annosta ei kyllä mitään kaunista OLEMME TODELLAKIN PETTYNEET ( Ei löydy nyt sopivaa arvosanaa ruoan laadusta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1440€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Paikalla olis paljon potentiaalia. Kiva ympäristö ja rakennus. Etenkin terassi hyvä. Ruoka onkin todella iso pettymys, gourmet tason hinnat mutta ruoka todella kehnoa. Viimeksi liha oli vanhaa ja harmitti maksaa siitä vajaat 30€. Pizzat tosin ovat kohtuullisia. Parannusta toivotaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.06.2013
Arvosana: 0

Äitienpäiväloumas! Loistavaa ruokaa, loistavaa palvelua ja äärimmäisen hienoa suunnittelua ja esillepanoa. Ennenkinolemme käyneet, mutta nyt ylitti odotukset kirkkaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 12.05.2013
Arvosana: 0

Äitienpäivä lounas kahden lapsen kanssa yhteensä 120€. Pikkasen oli suolainen hinta mielestäni mutta ruoka oli hyvää ja paikka erittäin viihtyisä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 49€ Lisätty: 12.05.2013
Arvosana: 0

Ulkoilupäivän päätteeksi eksyimme paikalliseen Kalkkirannan Kievariin jossa luki PARSAVIIKOT! Söimme savustettua lohta korvasienien ja parsan keran, aivan fantastista gourmet-tason ruokaa! Suosittelen lämpimästi, aion mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.05.2013
Arvosana: 0

Ainakin hyvät pizzat ja hampurilaiset, muuten tuntuu olevan hiukan ylihinnoiteltu paikka. Mukava terassi kesäisin, jonka lähelle pääsee hyvin myös veneellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalkkirannantie 556-2, 01180 Sipoo - Reitti
09 8754553
http://www.kalkkirannan-kievari.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita