Avautuu 12:00

Café Europa

paras olohuone
Arvosana 2.3 / 5

Legendaarisen maineen ja kahdeksantoista vuoden iän saavuttanut Café Europa sijaitsee Aleksanterinkadulla aivan kaupungin sydämessä.

Etelä-eurooppalaisen keittiön innoittaman ruokalistan herkkuja ovat runsaat salaatit, suussasulavat valkosipulietanat sekä herkulliset pariloidut Europan Kuumat Leivät. Viikoittain vaihtuva lounasmenu on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 12-15.

Café Europa on sisustettu aidoilla antiikkihuonekaluilla, tauluilla ja taide-esineillä, jotka muodostavat ainutlaatuisen ja lämminhenkisen miljöön johon haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen.

Eurooppalaista kahvilakulttuuria vaaliva ravintola on tunnettu myös ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Laaja juoma-valikoima ja drinkkilistat takaavat onnistuneen elämyksen makuun kuin makuun.

Europassa viihdytään joka päivä keskipäivästä yömyöhään, viikonloppuisin tunnelmaa kohottavat kaupungin kuumimmat dj:t ja akustiset live-bändit.

Tervetuloa kaupungin parhaaseen olohuoneeseen!


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Cafe Europa on ollut kantapaikkani jo kymmenkunta vuotta mutta enää en siellä syö. Leivät pieniä ja ylihinnoiteltuja. Salaatti mikä tulee leivän kylkeen pilattu liaalla oliiviöljyllä. Palvelu on aina hyvää mutta paikka muuttunut huonompaan suuntaan siitä tultua osa Ravintola-ketjua. Harmi juttu että heidän piti tulla hieno paikka pilaamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Reitti
010 4233 216
http://www.ravintola.fi/europa

Vaihtoehtoisia ravintoloita