Ei tietoa

Dapino's Pizza Cafe

pizzaa, hampurilaisia
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävellyn ylämäen arvoinen.
Keskivertokebabit nautittu. Analyysit sikseen. Ajoi asiansa aamun aikaisina tunteina. Miljöö ei nautinnollisena mieleen jäänyt. Ei myöskään hurja salaattipöytä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Hain tänään ensimmäistä kertaa rullakebabin täältä. Pahvilaatikossa jossa kuljetin kebabin huomasin kotona yllätyksen: kebabrulla oli 2/3 laatikon pituudesta. Pienin "rullakebab" mitä olen ikinä nähny.

Leipä oli normaali Taco -leipä ja sen sisällä oli kovaa kylmää kebabbia, oregaanolle maistuvaa kastiketta ja ketsuppia. Tietenkin rulla hajosi välittömästi lautaselle. Mitä ihmeen paskaa 8€:lla myydään?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.02.2015
Arvosana: 0

Olen testannut paikkaa kaksi kertaa suositusten innoittamana. Molemmilla kerroilla olen saanut mukaani keskivertolätyn, joka ei ole tarjonnut suurempaa elämystä. Itsenäisyydenkadun paikoista tämä on todennäköisesti paras, mutta sillä ei vielä neljään tähteen ylletä. Hyvä paikka siis yölliseen ruokailuun. Palvelu on ollut ystävällistä molemmilla kerroilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: -1

Olen käynyt useampaan kertaan kyseisessä paikassa ja olen ollut todella tyytyväinen, mutta kun viimeksi kävin siellä, pizzoja tekemässä olikin tutun miehen sijaan hänen vaimonsa(?). Pizza oli pettymys. Pohja oli hieman raaka ja todella sitkeä, Täytteitä ja etenkin juustoa oli normaalia vähemmän. Muutenkaan pizza ei maistunut kovin hyvältä. Harmittaa kun yleensä pizza on ollut todella hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: -1

Ulkokuori pettää. Yksi Tampereen parhaista pizzapaikoista, pohja maistuu oikealle pizzapohjalle ja täytteet ovat laadukkaita. Pizzat eivät tosin ole erityisen isoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 0

King of the pizza indeed. Henkilökunta on niin mielettömän mukavaa. Minusta se on mahtavaa, että vaikka asiakas olisi kuinka huppelissa ja yöaikaan sattunut pahimpaan ruuhkaan niin silti saa ystävällistä palvelua. Ja tietysti kiva että pitsavalikoima on niin monipuolinen, aina voi koittaa jotain uutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.11.2013
Arvosana: 0

Pieni asiallinen pizzeria. Mehevä pizza, kiitos. Hieman epäsiisti vaikutelma jäi, mutta pizza oli parasta mitä olen syönyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.11.2013
Arvosana: -1

Yksi suurimmista yllättäjistä Tampereella. Ystävä oli kehunut paikkaa, joten päätimme mennä avomieheni kanssa testaamaan.
Asiallinen ja ystävällinen palvelu.
Pizzat olivat ravintola tasoa. Tuoreita yrttejä ripoteltu päälle ja pohja onnistunut.
Lyö kyllä ehdottomasti muut peruspizzeriat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.10.2013
Arvosana: 1

Sijainti

Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere - Reitti
044 282 5559