Keittiö auki

Fafa´s

falafel, pita
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää (pika)ruokaa ja kiva ilmapiiri. Sopii hyvin kasvissyöjille ja jopa vegaaneille. Tapa kuuluttaa valmiista annoksesta asiakkaan etunimellä on hauska ja luo mukavaa tunnelmaa, mutta kaikki eivät ehkä mielellään vääntäydy paikaltaan noutamaan annostaan. Vinkki: tilattaessa kysytään otatko chiliä, tämä tarkoittaa että annoksen päälle ripotellaan roimasti silputtua tuoretta chiliä. Saattaa näyttää hurjalta, mutta kyseessä on ehkä maailman miedoin chili.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Vegepita mukaan. Perinteiselle ravintolakadulle auennut pikaruokala on sisustettu mustalla ja valkoisella. Ruoat tilataan kassalta ja mukaan otettaessa noudetaan nimenhuudon perusteella.

Falafel-pita osoittautui kooltaan sopivaksi ja kosteutta tällaisissa ruoissa arvostavalle asialliseksi lajinsa edustajaksi. Falafelit hyviä. Aavistuksen tunkkaisen makuinen kaalipikkelsi olisi kaivannut jotakin pirteämpää elementtiä seurakseen. Chilinkappaleet pinnassa, olisi voitu sijoittaa syvemmällekin annokseen.

Palvelu rentoa ja oikein ystävällistä. Toivottavasti viikonlopun aukioloajat laajentuisivat, erinomainen vaihtoehto perinteisemmille mättölöille. Vierailen taatusti jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.02.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Reitti
044 239 9979
http://www.fafas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita