Avautuu 16:00

Marjon Burger

pikaruokala / grilli
Arvosana 1.4 / 5

Kalevan kaupunginosassa, lähellä ammattikorkeakoulua ja yliopistollista sairaalaa sijaitseva Marjon Burger tarjoilee jos jonkinlaisia grilliherkkuja.

Tarjolla on perinteisiä grilliruokia ja makkaroita, kasvisruokia unohtamatta - annoksetkaan eivät ole pienellä koolla pilattuja ja täyttävät varmasti suurenkin nälän. Myöskään juomia, jäätelöitä, karkkeja tai sipsejä ei ole unohdettu.

Käy poikkeamassa makkaraperunoille, hampurilaiselle tai vaikka pelkästään kahville!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Mietittiin mistä saisi parhaat makkaraperunat kun ei oltu pitkään aikaan syöty. Mies muisteli että Marjon grillillä on hyvät ja haki sieltä. Mies tuli kotiin ja sanoi, että oli kyllä niin tympeää palvelua. Myyjä ei puhunut mitään, edes kysyttäessä. Hinnan oli ilmoittanut pienellä äänellä. No, avattiin annokset ja aloin nauraa. Onneton määrä ruokaa, mausteista puhumattakaan. Kurkkusalaattia valehtelematta puoli teelusikallista ja sipulit epämääräisesti pilkottu. 17 euroa näistä perunoista. Todella suosittelen hakemaan vaikka ravintolasta tuolla hinnalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 0

Jotain on tapahtunut - Marjo ei enää puhu, ei pukahda ja jää tuijottamaan asiakasta! ?? Kysyin annoksista ja mausteista, ei mitään vastausta. (ks. Kummeli, "Tonnin seteli")

Kaverin kanssa vähän jännättiin, mitä sieltä tulee, millä mausteilla ja saako asiakas tietää veloituksen paperilapulla. Yllätykseksi hinta kuitenkin lausuttiin sitten selvällä suomella. En käsitä, Marjo on vuosikausia kertonut kiireettä suunnilleen elämäntarinansa ja takana monia hyviä juttuhetkiä, nyt ei sano edes moi, tuijottaa vaan?

Erittäin hämmentävä asiakaskokemus, kuinkahan pitkään pystyy grilliään pitämään? Hintaa en laittanut kun en muista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

Saarioisten euron hampurilainen laitetaan pakkasesta grilliin, lisätään hintaan 5e ja saadaan marion grillin kokoliha hampurilainen. Mausteet lapattiin kaikki sisää kysymättä mitää ja kotona kun pääsee haukkaamaan löytyy ensimmäisellä haukkauksella sisältä piiiiitkä hius, kiitos tästä, nälkä lähti mutta ei syömällä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erehdyin kokeileen. 10e annos ja ei lähtenyt nälkä,saman olisi saanu eurolla pakastealtaasta. "Kebabit" raakaa,varmaan vielä jäässä. Jos omistaja lukee ni turha ihmetellä asiakaskatoa. Kympillä käy jo raflassa syömässä, makkaraperunoista ei kannata (näköjään) semmosia maksaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 3

Käytiin lauantai-iltana syömässä. Tilattiin mukaan makkaraperunat ja lihapullaperunat. Maksoi melkein 20€ yhteensä. Autossa katsottiin annosta, annokset oli koottuu rasiaan väärinpäin ! Lihapullat raakoja ja molemmille jäi nälkä ! Paskaa, ei enään ikinä tänne ja en suosittele muillekkaan! Välttäkää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 2

Tofumakkaraperunat.
Woopwoop!
Nyt kyllä oli hyvä mesta, vegaanista grilliruokaa! Kuola valuen paineltiin Marjon Burgerille, josta sain annoksen tofumakkara-perunat. Annoksen koko oli passeli, mutta limun kanssa hinta nousi yllättävän korkealle. Safka oli mielettömän hyvää(vegaanista majoneesia olisi voinut olla vähän enemmän, mutta turhaa nillitystä tää on) ja auringon paisteessa pääsi paistettelemaan grillin terassilla.
On hienoa, että vielä löytää grilliruokaa, jonka saa vegaanisena ja on hyvää!
Tänne aion uudelleen ja annan lämpimän suositukseni myös sinulle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 3

Marjo on aivan fantastinen mimmi. Aina olisi juteltavaa ja tekisi mieli jäädä pakkasellakin juttelemaan pitemmäksi aikaa! Ruoka on perus grilliruokaa, muutamat erikoisemmat herkut tuo bonusta ja kasvislista myös!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 12.12.2013
Arvosana: 3

Otin makkaraperunat joita oli hintaan nähden törkeän vähän! Salaattia vielä minimaalinen roiskaisu päällä.Ei mausteita,kurkkusalaattia???
Edellisellä kerralla käydessäni ruoka oli haaleaa.No en mene enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 2

8, 90 makkaraperunoista, joita rasiassa oli naurettavan vähän. Ranskalaisissa ei suolaa ollenkaan ja töykeä palvelu kaupan päälle! Eipä tarvitse toiste käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: 0

Laaja ruokalista, grilliruoaksi erittäin hyvää, annokset riittävät itselleni usein kahteenkin ruokailuun. Aikanaan ainakin oli kasvisruokailijalle Tampereen paras grillivaihtoehto, luulisin että on edelleenkin elleivät muut ole oleellisesti parantaneet. Välillä oli itsellä vuosien tauko Marjolla poikkeamisessa, mutta hän kyllä muisti, että mistä olin aiemmilla kerroilla pitänyt kun voivottelin valinnan vaikeutta massiivisen ruokalistan edessä =D Tunnelma (jakaa varmasti mielipiteitä) välittyy asiakkaisiin asti, tämä on käymisen arvoinen paikka silkan kalevalaisen elämyksen vuoksi, mutta ruokaankaan tuskin kukaan pettyy; mielestäni Tampereen grilleillä on taso yleisesti ottaen hieman laskenut vuosien varrella, mutta tämä paikka on jopa parantunut niiden 15 vuoden aikana, kun olen siellä käynyt. Päivityksenä: Pari käyntiä 2013 puolella, toisella kertaa pöperö oli oivaa, toisella kerralla kylmää. Hinnat myös nousseet, mutta niin varmaan kaikkialla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Teiskontie, 33500 Tampere - Reitti