Avautuu 11:00

Periscope Bar Restaurant Terrace

Kansainvälinen, välimeri
Arvosana 3.7 / 5

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.
Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.


Arvostelut (4)

Hieno paikka miljöönä. Jalat ei tosin meinanneet mahtua kunnolla pöydän alle. Ruoka oli hyvää ja maukasta, hintaa tosin pyöristettiin hiukan ylöspäin laskussa mikä tuntui erikoiselta. Tilattiin kolmeen henkeen 10 pikkuruokaa. Ruoat olivat maistuvia, mutta yksi annos meinasi jäädä kokonaan pois, siitä oli kysyttävä erikseen tarjoilijalta. Tarjoilu hieman kömpelöä, liekö helteet vaikuttaneet asiaan.. Yhtä annosta jouduimme hiukan arvuuttelemaan kun kokki unohti sen esitellä, mutta se ei haitannut. Erikoisia pikkuruokia, pienet annokset, tulipahan maisteltua! Hyviä makuja mutta en ehkä menisi uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 20.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kokemus ei juuri moitteen sijaa jättänyt. Alkupaloiksi tilatut tartar-pihvi ja porsaanposki olivat erinomaisia, samoin pääruoat eli entrecotet lisukkeineen. Pihvien tarjoiluun voisi kuitenkin vielä kiinnittää huomiota, ruoka viileni vähän turhan nopeasti sinänsä kauniilta vadeilta tarjottuna. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 16.06.2018
Arvosana: 0

harmillinen pettymys tämä uusi Periscope. Jos ei syö lihaa, ei pääruuista löydy kuin salaattia, ja menut on rajoitettu niin, että koko ryhmän on syötävä samaa. Ainoa mahdollisuus on siis ottaa valikoima pieniä annoksia, jotka kyllä olivat ihan ok, muttei mikään nautinto eikä hintaansa nähden. Ruokasali ja tilat olivat ahdistavan ahtaat. Palvelu oli hieman kömpelöä, mutta virheet kyllä korjattiin auliisti, kiitos siitä! Silti, eipä tarvitse toiste mennä, eikä kyllä suositellakaan paikkaa, paitsi hienoilla maisemilla varustettua terassia drinksujen juontiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2018
Arvosana: 0

uusi periscope pitäs olla hieno ravintola.
mielestäni yltää juuri ja juuri keskinkertaiseen.
meitä 4 hengen seurue syömässä pitkän kaavan mukaan, hassua että jos valitsee menun nii koko porukan pitää se syödä. siispä otimme jokainen kokoelman eri annoksia, haravoimme kattavasti koko tarjontaa. alkukuoharit tulivat toiveidemme mukaan ja tarjoilu oli ystävällistä.
leipä+voivaahto tosi hyvä.
alkupaloja maistelimme: lohi -ok, pumpkin -mitäänsanomaton, tartar -ok, palsternakka -ok.
pääruuat: asian ribs - maukkaita, liian suolaisia luulihoja kukkurakulhollinen, helmikan -huh kokonainen, vaikea syötävä, ei erikoinen, salaatti - no melkein ok.
sweets: kookosmousse -raikas hyvä, pavlova -ok, pannukakut - paksuja -mitäänsanomattomia.
ravintola tilana aivan mahtava,suvantomaisema!!!
terassi upea, varma trendipaikka!!!
pöytämme oli keittön suuntaan, siis karsina korkeine selkänojineen esti täysin edes kurkkimasta oikeaa näköalaa. pöytä oli ahdas eikä jalkoja ei tahtonu saada mihinkään, koska pöydänjalka oli alaspäin levenevä häkkyröä vieden kaiken tilan pöydän alta.
tarkasta ravintolassa aina wc, täällä se se oli suttunen ko junan vessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 12.06.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere - Reitti
+358505128411
https://www.ravintolaperiscope.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita