Keittiö auki

Pizzarium Tampere

pizzaa, italialaista
Arvosana 3.8 / 5

Täydellinen pizza ei synny minuutissa ja siksi käytämme sen tekemiseen aikaa. Voisimme aivan hyvin kohottaa taikinamme muutamassa tunnissa, käyttää säilykevihanneksia ja heitellä ne nopeasti pizzan päälle –mutta sen sijaan kohotamme pizzataikinaamme vähintään 48 tuntia, esivalmistelemme pizzojemme täytteet itse ja asettelemme ne kauniisti jokaisen pizzan päälle.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oikein hyvä palvelu oli, kerrottiin asiantuntevasti kaikista tuotteista! Pizza oli hyvä, mausteita olisi kaivannut ehkä hieman enemmän mutta olin tyytyväinen. Huomasin että oli pizzakirja myynnissä, tiputtakaa hieman hintaa niin voisi ostaakin. 34,90€ on aika suolainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.12.2016
Arvosana: 0

Oikein hyvää roomalaistyylistä levypitsaa. Sijainti ravintolalla on erittäin keskeinen ja sinne on helppo poiketa keskustassa liikkuessa. Raintolatila on aika kolkko ja kaipaisi enemmän sisustuselementtejä ja tilan salitilan parempaa hyödyntämistä.

Pikaruokapaikassa kuitenkin ruoka on tärkeintä ja sen onkin mainiota. Pitsaa on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja ja ne ovat tiskillä hyvin nähtävissä. En pidä paksuista pullamaisista pitsapohjista, mutta tässä paksu pohja onkin todella rapea ja ilmava. Täytteet ovat mielenkiintoisia ja vaihtoehtoja on monia. Näin hyvää pitsaa jos saisi vielä jossain hitaamman konseptin ravintolassa hyvien viinien ja oluiden kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Reitti
050 302 5755
http://www.pizzarium.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita