Ei tietoa

Ada

kebab-pizzeria
Arvosana 1.2 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Haalean annoksen päälle oli heitetty sulamaton valkosipulivoi. Kaiken kruunasi joku v# pirkka thousand islands -salaattikastike. Otin annoksen mukaan ja yhden haukun jälkeen nöyrästi loppusijoitin sen roskikseen. Kaikkea sitä ruokana ihmisille myydään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Epärehellistä toimintaa. Älkää menkö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: -1

Hän näköinen lätty siis tuli mukaan. laitoin aikaisemmin jo arvosteluun. eli palvelu oli hidasta ja töykeää, on minun kommenttini.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.06.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

palvelu oli hidasta ja töykeää. Kotona pizzalaatikon avatessani odotti karmeampi näky: aivan kuin okennusta! Täytteet olivat ympäriinsä laatikkoa, vain muutama fetapala oli pizzan päällä ja jalapenot olivat kokonaisina. Tomaattikastike oli oranssia ja laatikon reunoilla. Lisäksi pohja oli raa'ahko ja "pizza" haisi omituiselle. Lisäksi me oltiin pyydetty slaisseksi, mutta ei. En halunnut nähdäkkään saati edes maistaa "pizzaa". Täysin syömäkelvoton. Hintaa tälle pizzaällötykselle kertyi melkein kymmenen euroa! Hyi helvetti! En koskaan astu enää pizzeriaan, vaikka maksettaisiin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 1

Maksoin lisätäytteistä joita en saanut. Palautteen perusteella en ole ainoa, jolle on näin käynyt. Kysyessäni asiasta minulle oltiin tylyjä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: 1

Tilasin pitsan, mutta en saanu täytteitä mitä halusin. Valittaessani käskettiin itkemään äidille. Ei ehkä parasta palvelua mielestäni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: 0

Rulla.
Vinojen talojen kaupungin vanhan liiton kebappila tuntuu ainakin öiseen aikaan pitävän suosionsa. Päivisin meininki on tuoreemmalla puolella jopa asteen verran viihtyisä, yöllä homma menee oksennuksensekaiseksi touhoiluksi - juhlakansa muokkaa mestasta varsin epämiellyttävän. Palvelu on siihen nähden aina ollut melko kiitettävää.

Monesti paikan tsekanneena, aikoinaan falluihin ja rulliin vähän pettyneenä, päätös oli selvä siirtyä perinnekebuosastolle. Niissä on pärjätty. Pizza erittäin perus. (10.1.2011)

* * *

Pakollinen Ada-päivitys. Laatu ja meininki ovat edelleen hyvää keskiluokkaa. Öisenä vierailuna Ada on klassikko. Pakollinen jokaisena kesänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Oltiin ainoat asiakkaat kun tilattiin kaksi pizzaa ja huolella valitsin semmoiset joissa ei ole katkarapuja. Tilaus meni ihan ok, vasta kotiin päästyämme avattiin laatikot. Miten voi olla mahdollista että toisessa oli sitten niitä katkarapuja ja toisessa kaalin lehtiä sekä jotain lokin p*skan näköistä eritettä. Kumpikaan pitsoista ei ollut sitä mitä tilattiin.
Pitsat jäivät syömättä.

Aikaisemmin parit kerrat rullakebabit tilanneena olisi pitänyt jo silloin oppia välttämään tätä paikkaa. Rullat olivat todella pieniä ja lähinnä koostui siitä pitsa pohjasta. Makuaisteja ei todellakaan kutkuttanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2013
Arvosana: 0

Good rollo kebab. Consistent service and great location next to my favorite hotel.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppiaskatu 5, 20100 Turku - Reitti
(02) 251 6782

Vaihtoehtoisia ravintoloita