Keittiö auki

Agali Restaurant

kebabia ja grilliruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Noo mä voisin sanoo että jos ne laittais vielä enemmän siihen kebab boxiin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: -3

Tilasin kebabin ja maksoin kortilla:Näppäiltyäni tunnusluvun huomasin että veloitus oli melkein 40 euroa. Summa kyllä saatiin korjattua mutta ilmassa oli vedätyksen makua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2012
Arvosana: -3

Ruoka maistuu ja palvelu ystävällistä. Kävi valitettavasti ikäviä asioita. Tilasin lauantaina 22.10.2011 kolme kebab-boxia (3*5=15€) mutta jälkikäteen huomasin tiliotteesta että Agali laskutti kyseisen summan kahteen kertaan. En kirjoittaisi tänne negatiivista palautetta sillä virheitä sattuu ellei seurassani olleille kahdelle kaverille olisi tapahtunut samanlainen tilanne. Sain kyllä pankkiin soitettuani peruutettu tuplalaskutuksen mutta paha jälkimaku säilyi. Jatkossa vain käteisellä kyseiseen paikkaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: -4

Luottopaikka, kun haluaa kebabille keskustassa! Palvelu erittäin ystävällistä :) Kokeiltu on kanaa ja riisiä, peruskebab ranskalaisilla ja salaatilla ja rullakebab. Todella hyvätasoinen paikka, eikä annosten koossa mitään valittamista. Mukava käydä : )

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2011
Arvosana: 1

Tilasin BBQ-Chicken annoksen ja oli älyttömän hyvää, voin suositella! Iso annos. Annoksessa paljon grillattuja kasviksia, hyvää kastiketta, leipää, kanaa ja perunaa. Annosta joutui tosin odottamaan n. 40 min (ilmeisesti joutuivat keittämään perunat, joita en edes jaksanut syödä). Ensi kerralla pyydän ilman perunoita ja lisää kasviksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.06.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Eerikinkatu 12, 20100 Turku - Reitti
http://www.agali.fi/agali/