Avautuu 14:00

Oscar Pub & Grill

helppo ja konstailematon
Arvosana 1.9 / 5

Kodikkaassa ja lämminhenkisessä Oscar Pub & Grillissä hyvät ruoat ja juomat nautitaan eri huoneiden erilaisissa tunnelmissa oman fiiliksen mukaan. Oscar tarjoaa uuden vaihtoehdon myöhäisyön viihtymiseen Börsissä, hauskaa iltaa voit jatkaa pikkutunneille asti. Myös Puiston puolella viihdytään lounaasta aamuyön tunneille.


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka OK, palvelu joiltakin tarjoilijoilta kyseenalaista. Ei tarvitse mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.06.2014
Arvosana: 0

Tämä kerta oli kyllä uskomatonta. Vanhempi tarjoilia pelasti mitä oli pelastettavissa... Eli tarjoilun ja propsit tarjoilijalle pelisilmän omaavasta asenteesta.. Näitä taitoja ei opita koulussa. Keittiö arvosana =0

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2014
Arvosana: 0

Jo toista kertaa täällä käyneenä voin sanoa, että palvelukokemus oli taas huono, ruoka ei maistu oikein miltään (kotonakin saa tehtyä parempaa) ja hinnat ovat nousseet. Ulkoterassi on kesällä mukava, mutta en ehkä tänne tulisi enää syömään, siiderille kesällä ehkäpä :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2013
Arvosana: 0

Parin kerran kokemus vilkkaista kesäviikonloppuista, kun muissa ruokaravintolat ollut täyttä(kuten saman ravintolakompleksin Fransmannissa), niin Oscarissa on ollut tilaa, henkilökunta on ehtinyt palvella ja ruokakin ihan maittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2012
Arvosana: 0

Yleisesti ollut hyvät ruoat täällä. Kesällä mukava ulkopaikka, tarjoilu joskus hidasta, mutta ne kylken tuotavat ohuet leivät (?) ovat mahtavia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.03.2012
Arvosana: 0

Todella pieniä annoksia ja toteuttamisessa sekä maussa paljon parantamisen varaa. Huonoimpia ravintolakokemuksia pitkään aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2012
Arvosana: 1

Sunnuntai-illan vaihtoehto.

Menussa oli paljon hyviä vaihtoehtoja ja alkupalat valitsimmekin (4 hlö) oikein onnistuneesti.Etanoita ja muikku leipää.
Pääruoka ei sitten mennyt nappiin kenelläkään. Oskarin burgerista puuttui maku, scampi vartaan pienuus hämmensi jne. Mansikka jälkkäri oli taasen tosi hyvää.

Iso plussa reippaalle henkilökunnalle, jotka kuuntelivat narisevan palautteemmekin ja saimme hyvityksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 04.07.2011
Arvosana: 3

Ruuhkainen ilta S-ryhmän ravintolassa. Odotukset eivät olleet huimat, mutta ruokalista yllätti kuitenkin positiivisesti. Skandinaavista ruokaa kauden raaka-aineista: uusia perunoita, kesävihanneksia, kotimaista kalaa, jälkiruuaksi lajitelma suomalaisia juustoja. Paljon turisteja. Ainakin meidän tarjoilijamme välillä lähes juoksi kiireen keskellä, joten emme joutuneet odottelemaan muuta kuin pääruokaa jonkin aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.07.2011
Arvosana: 4

Yllätävän parempi ruokaa kun kuulin arvosteluja kavereilta ennen kuin kävin siellä itse. Erittäin mukavaa, hauskaa ja ammattillinen tarjoilija!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 25.02.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppiaskatu 6, 20100 Turku - Reitti
010 764 3170
http://www.raflaamo.fi/fi/turku/oscar-pub-grill

Vaihtoehtoisia ravintoloita