Annamari

13 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Bivo pizzaa, kebabia ym.

Aina tasalaatuisen herkulliset pizzat, ja jopa gluteeniton pohja onnistutaan paistamaan sopivasti!
Täytteet ovat aina maistuneet tuoreilta. :) Yllättävän hyvä ja luotettava, pieni lähiöpizzeria, jossa nopea kotiinkuljetus (ellei kauhea ruuhka satu). Kuljetus ilmainen jo kahdelle annokselle. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Base Camp nepalilaista

Ylistyksiä kuultuani ja luettuani olin hieman pettynyt: ei keskivertoa parempaa.
Eri ruoka-ainesten syöminen oli hieman haastavaa, kun annoksessa kaikki - ihan kaikki - oli erilaisissa, pienissä kipoissa ja kupeissa. Niistä sitten yritit miettiä, kuinka mikäkin olisi pitänyt syödä, minkä kanssa ja mihin astiaan nostellen. Ja millä nostellen, vai kaataen.
Makuautinto ja itse ruokailu jäi siinä vähän taka-alalle, ruoan kanssa temppuillessa.
Kertakäynti riitti minulle tässä ravintolassa: jatkan käyntejä paikkakunnan muissa etnisissä ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Street Food Bar Taikuri street food bar

Ruoka oli pettymys ja laatuun nähden kallista, paikka muuten ihan kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Jyväskeskus suomalais-italialainen

Tarjoilija mukava, huomioiva ja mutkattomasti palveleva: siitä plussat. Ruoatkin tulivat melko nopeasti, mutta ravintola olikin lähes tyhjä. :)

- Ruoka-annos sen sijaan oli täysin teollisen makuinen ja tomaattikastike siinä niin terävän hapanta & suolaista, että se peitti alleen kaikki muut maut. Ilman tuota tomaattikastiketta falafelista ja minttu-jogurttikastikkeesta olisi saattanut ehkä löytyä joitain hienoja, mukaviakin makuja! Mutta nyt tuo falafeli maistui ja tuntui ainakin minun suuhuni samalta kuin mikä tahansa kaupan pakastealtaan "falafeli". Munakoiso oli mitäänsanomatonta ja mautonta sekin, varsinkin tuon tomaattikastikkeen rinnalla. :/

Antipasti- eli salaattipöydässä oli liikaa tasan samoja aineksia ja makuja kuin varsinaisessa annoksessakin, mikä teki koko kokemuksesta vieläkin tylsemmän. Voisikohan noissa käyttää edes hieman toisistaan poikkeavia aineksia ja mausteita, vaikka ollaan Italia-henkisessä ravintolassa? Ei kai Italiassakaan aivan kaikki ole pelkkää tomaattia, munakoisoa, rucolaa, öljyä, etikkaa ja "pizzamaustetta", vaikka noita siellä paljon käytetäänkin? ;)

Noin yleisesti: kasvis- ja kalavaihtoehtoja voisi listalla lisätä huomattavasti, liharuokia ehkä vastaavasti vähentää! Lihansyöjiä alkaa Suomessakin olla yhä vähemmän... ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Scandic Jyväskylä, ravintola Colonial ruokaravintola ja baari

Kertakaikkiaan yllättävän positiivinen kokemus ketjuhotellin buffetista! Yleensä kerta toisensa jälkeen ketjujen ravintoloihin pettyneenä, en mennyt Scandicin äitienpäivälounaallekaan kovin korkein odotuksin. Olin jo etukäteen otettu vain siitä, että melkein kaikkien buffetin ruokien luvattiin olevan gluteenittomia. :)

Ilahtuneena saatoin kuitenkin todeta, että olin odotuksineni ollut aivan väärässä: kaikki ruoat olivat hyviä - tehty selvästi tuoreista raaka-aineista, jotka eivät edes maistuneet "kellarille"... Kaikki oli kerrassaan juuri niin kuin pitikin!

Koko henkilökunta oli myös aurinkoista ja erittäin ammattitaitoisen oloista.

Vaikka olemme olleet enimmäkseen etnisen ruoan ystäviä ("tavallisten" ravintoloiden ruokien ollessa hyvin usein valjuja ja mauttomia), niin nyt otamme kyllä ehdottomasti tavaksemme käydä useamminkin lounasruokailemassa Scandicissa! Niin hyvää ja maukasta ruokaa sieltä saimme äitienpäivänä. Hintakin oli laatuun nähden erittäin edullinen, verrattuna moniin, moniin muihin äitienpäivälounashintoihin. :)

Ainoat pikku miinukset:

- Ravintolan vanhahtava, osin mautonkin sisustus... Ketjun nimi on skandinaavisesti Scandic, mutta sisustus on kaikessa kitchissään "itämainen" kuin lastenteatterin Alladinin taikalyhty -näytelmästä? Haloo, hei! ;) :D

- Hyisen kylmä veto, joka kävi keittiöltä päin, istuessamme oven lähettyvillä. Keittiössä olivat kai ovet auki ulos asti? Joka tapauksessa me asiakkaat palelimme, ainakin siinä kohtaa ravintolasalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Jyväskylän Vanha Asemaravintola eurooppalaista

Vatsan sai hyvin täyteen lounashinnan (kympin) edestä - buffet sis. alkuruoan, runsaan salaattipöydän, leivät, kaksi pääruokavaihtoehtoa ja kahvin/teen + keksin.

Alkukeitto oli vain aika tavallinen ja suolainen. Sosekeitossa oli häiritsevän paljon epämääräisen kokoisia "sattumia", eli ei oltu maltettu soseuttaa kokonaan tasaiseksi - sosekeittoa tai oikeaa keittoa, ei mitään siltä väliltä minulle, kiitos!

Kaikissa pääruoissa oli myös jotain oleellisesti pielessä: siika oli uunissa ihan kuivaksi paistettua ja mautonta, uunilohi puolestaan (jota myös oli jostain syystä tarjolla, vaikka päivän kalaruokana piti olla nimenomaan tuota em. siikaa) oli suhteellisen mehevää, mutta AIVAN liian suolaista (ravintolan käsitys "hyvin maustetusta" lohesta, jollaiseksi sitä kehuivat..?). Lounasseurani mielestä liharuokavaihtoehto, wieninleike, taas oli sitkeää (siltä se paloittelutaistelu todella näyttikin).

Grillatut lisukevihannekset olivat pelkkää kesäkurpitsaa, seassa vähän porkkanaa. Osa noista vihannesviipaleista oli palaneita, osa jäänyt raa'aksi. Lilluivat lötköinä vesi-rasvaseoksessa.

Keitetyissä perunoissa ei sentään ollut mitään valittamista, ainakaan tällä kertaa: ne olivat normaalia, hyvää perussettiä! :D

- Mutta jos ei mikään muu ruoka tuolla joskus sattuisikaan millään maistumaan, niin ainakin runsaan, monipuolisen ja tuhdin salaattipöydän antimillakin saisi kyllä vatsansa täyteen, pelkästään! Siitä iso plussa Asemaravintolalle. :)

Sisustus voisi olla hieman arvokkaampaa, paremmin suunniteltu ja paremmin linjassa rakennuksen arvon kanssa. Katon rumat ilmastointiputketkin saisi varmaan huomaamattomammiksi, joko naamioimalla tai edes maalaamalla samanvärisiksi kattojen kanssa..?
(Olen minäkin, todellakin, lukenut Eat.fi:ssa paikasta enemmänkin arvosteluita aiemmin: miksiköhän ne katoavat kummallisesti..?) ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Shalimar intialaista

Shalimar ei ole koskaan pettänyt! Käyn / käymme usein mieheni & vieraidemmekin kanssa. Joskus syömme paikan päällä, joskus tilaamme takeawayt.
Koskaan ei tarvitse lähteä nälkäisenä pois!
- Beef Badami (5 chili-merkkiä!) on kuulemma aina herkullista ja suussasulavan murealihaista. Itse pidän eniten Palak Panirista, pinaattia ja leipäjuustoa sisältävästä kasvisruoasta (täysin täyttävä, vaikka onkin "kasvis"). Suomalainen leipäjuusto sopii ihmeen hyvin aasialaisiin ruokiin!
Plussaa sekin, että kaikkia ruokia saa Shalimarissa myös oman tulisuustoiveen mukaan, jos menun mukainen tulisuus ei ole itselle sopiva.
Takeaway-ruoat saa yleensä salamannopeasti mukaan (nopeimmillaan olen saanut annoksen alle 5 min. sisään, kun oli oikein kiire bussiin), eikä pöytiin tarjoiluakaan tarvitse odottaa kauan. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: 0

Hirveän suolaista / teolliselta liemivalmisteelta maistuvaa ruokaa kaikilla kerroilla, mitä olen muutamien vuosien aikana harvakseltaan käynyt syömässä tässä paikassa. Viimeisimmäksi tilattu etanaruoka ei myöskään maistunut erikoisen hyvältä eikä tuoreelta.
Paikan miljöö ja sijainti ovat upeat, siksi on sääli, ettei ruoka ole lähellekään samaa tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: 0

Suolaista, pakastevihanneksin ja valmiskastikeaineksin höystettyä ruokaa, jollaista väsää kuka tahansa kotonakin. Väsäisi jopa parempaa. Pitsat myös aika suolaisia. Ehkä krapulassa maistuu, muuten ei mikään loistava makuelämys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Kasvisravintola Katriina vegaanista kasvisruokaa

Aika tavallista sosekeittoa: osaan itse tehdä jopa parempaa. :) Salaatit mielikuvituksetonta, mautonta perusruokalakamaa.
Vatsan saa toki täyteen, ja opiskelijakorttia kannattaa hyödyntää, mutta normaalihinnalla en kävisi.
Liian ahtaasti sijoitellut pöydät (vai liian isot ja kolhot pöydät & tuolit?) sekä kulahtanut, vanhahtava ja mauton sisustus eivät todellakaan lisää ruokailunhetken nautintoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit