Cheguevara

4 arvostelua

Hyvä ruoka ja rento tunnelma.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mountain nepalilaista

Perjantai-iltana varsin toimiva, mahtui ilman varausta vaikka oli melkein täynnä.
Ruoka erittäin maukasta etenkin kasvispyörykät nami. Juuri sellainen rento fiilis ja eleetön nopea palvelu kun tykkäämme. Parkkipaikka löytyi läheltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.03.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Rikhard von Trappe belgialainen bistro

Varaamamme pöytä ei ollutkaan vapaa. Tästä vielä selvittiin, mutta paljon pahempaa oli tulossa. Neljästä ruoka-annoksesta kaksi oli kylmiä sisältä. Esimerkiksi Thermidor - kuuma äyriäispata, vain pata kuuma ja ruoka jääkaappikylmää.
Kokemus oli surkein koskaan. Mitään hyvitystä ei tarjottu, kylmät ruoka-annokset vain vaihdettiin. Henkilökunta valitteli kiirettä moneen kertaan. He yrittivät palvella, mutta eivät pystyneet.
Positiivista oli ainoastaan sisustus. Paikkaoli tupaten täynnä, ja varaukset niin tiheässä että varattua pöytää joutuivat muutkin odottelemaan. Rehellisesti sanoen tästä ravintolasta tuli olo, että kyseessä huijaus ja rahan kerääminen. Ja jäi epävarma olo, voikohan kylmistä äyriäisistä sairastua? Ja nälkäkin jäi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli kuin sen olisi valmistanut ammattitaidoton henkilö jolla vain etäinen aavistus siitä miten ruokaa valmistetaan. Annosten ulkonäkö muistutti thairuokaa mutta maku todella kehno. Vaikea edes kuvailla. Naudanliha jänteistä ja sitkeää. Jaettiin yhden hengen annos ja sitäkään ei pystynyt syömään. Paikka kivan näköinen mutta ruoka täysin kelvotonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit