Cowboy

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Juhana Herttuan Kellari maukasta historiaa

Oikein hyvä brunssi. Tykkäsin

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Cup&Pint kahvila, baari

Hoeegaarten hanasta edullisesti ja kiva baari. Moderni look...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.04.2010
Arvosana: -2

Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Turun paras pippuripihvi. Mukavaa palvelua vaikka paikka olisi täynnä. Hyviä lasten annoksia. Perinteinen todella hyvällä tavalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 24.09.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintolalaiva Svarte Rudolf suomalaista

Ensimmäinen kokemus paikasta. ...Ei välttämättä viimeinen mutta en usko että tulemme käymään siellä pariin vuoteen. Tarjoilu oli alusta loppuun ns. "välttävää" eli pakolliset ruoka ja juoma tuomiset jonka jälkeen häivytään äkkiä piiloon jonnekin. Paikka on hyvin retro mutta jotenkin viihtyisä. Alkuun söin etanoita ja lapselle kana nuggetit annos. Etanat olivat todella ison kokoisia mutta ne olivat jossain mauttomassa räkää muistuttavassa kastikkeessa jolloin etanat eivät saaneet tukea maussa mistään. Lapsen annos oli todella edullinen ja TODELLA isonkokoinen. Valitettavasti ranskalaisten päälle oli laitettu grilli maustetta . Pääruoka oli metsästäjän leipä josta otin kuvan. Esille laitto oli suoraan Kemiön Esson baarista vuonna 1984 eli monella tavalla hauskaa ja monella tavalla vähän säälittävää. Kaikki salaatti ja hunajameloni jne. lillui sienikastikkeessa. Jauhelihapihvi oli itsetehty+++ mutta huonosti itse tehty eli paistettu kuivaksi, pakastettu, laitettu mikroon sitten kun annos menee.Kaiken kruunasi iso persilja kukka sekä tomaatti viuhka. En ole kokeillut heidän seisovaa pöytää.Tarjoilija ei suositellut sitää silloin vaikka se oli esillä. Ehkä seisovapöytä on heidän juttu.Kokeilen sitä ensi kerralla.Mutta ala carte listalta ostamista en suosittele kuin pika nälkäisille sekä aikamatkustajille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.09.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Sevilla & Co korttelibistro

Todella tyytyväinen saamaani ruokaan sekä palveluun. Sisusta voisi kyllä uudistaa. Pikkusyötävät tapakset olivat just sitä mitä halusin.(paitsi kylmäperuna salaatti joka ei ollut huono mutta ei ollut ostamisen arvoinen) Aika edullista tok:in paikaksi. Lapsi sai leikkiä leikkipaikassa+++

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.09.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Café Wiklund lounas, kahvila

Loistava lounaspaikka. Hyvää lounasruokaa hyvällä hinnalla.Lapselle puuhasteltavaa.On tullut kokeiltua heidän pizzaa joskus mutta se ei oikein sävättänyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.09.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku Torre ravintola/baari

Ihan kiva pubi jossa on yllättävän laaja menu. Isot annokset, ystävällistä palvelua. En ole kertaakaan pettynyt...no caesar katkarapusalaatti oli valmis salaatti mix,pirkan katkaravut, valmis gran padano lastut ja valmis caesar kastike...mutta eipä maksanutkaan niin paljon. Hyvät pihvit sekä burgerit.. Mustekalatuubi oli mukava yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.04.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzaline pizzeria

Paras paikka mistä tilata kotiin. Ystävällistä palvelua ja hyvää pizzaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 30.04.2010
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit