FeedMe

1 arvostelu

Hyvä ruoka, hyvä palvelu

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (1)

Ravintola: Kuma Sushi Sushibuffet

Ensiksi kysyttiin, että miten ravintolassa toimitaan, kysyttiin, että syöttekö täällä.

Ruoka tuotiin pöytään, jolloin kysyttiin, jaetaanko annos. Sanottiin "Kyllä". Ei saatu lautasta, eli piti hakea lähellä olevasta pöydästä tassi, mille saatiin jaettua ruokaa.

Haarukoita ei ollut tarjolla, seuralainen haki haarukan jostain.

Friteerattua kanaa oli ainoastaan lasten annoksessa, tilattiin se. Kanan kanssa tuli kastike, jota ei lämmitetty. Lämmitettynä yleensä kastike maistuu paremmalta. Tulista kastiketta ei myöskään ollut saatavilla pöydässä. Sen kuulemma olisi saanut pyytämällä, tästä olisi voinut olla maininta.

Perunasalaatti oli todella etikkaista, sekä sisälsi omenaa ja misokeitto ei erikoista. Misokeitto maistui lähinnä nokkoselta.

Udon-nuudeliannos maistui ala-arvoiselta. Maistui huonolaatuiselta purkkitonnikalalta. Käytännössä huonoin ruoka, mitä missään vastaavan tyylisessä ravintolassa.

Lähes kaikki ruoka jäi, mitä tilasimme. Sanoimme tarjoilijan kysyessä mielipidettä, että ruoka ei ollut hyvää. Tarjoilija selitti jotain, kuinka ruoka on perinteistä jne. , muttei se selitä kehnoa ruokaa. Lasku oli silti n.30€, ei mitään hyvitystä, ei mitään. Yleensä ravintola hyvittää jotain, tai tarjoaa jälkiruoan tms. ilmaiseksi. Onko tämä ko. ravintolan käytäntö?

Ravintola ei edes vastaa sähköposteihin. Kaiken kaikkiaan täysi pettymys. Ei ikinä enää tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.12.2018
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit