KKJ

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pitopalvelu Maku ja Pala oy pitopalvelu ja lounas

Panama Jackin lounas. .. salaatit näyttivät olleen eilisestä asti, mauttomia ja nahistuneita. Lounaaksi oli tarjolla juustolla "leivitettyä" kanaa ja paistettuja perunoita. Kana oli liki syömäkelvotonta ja perunat haaleita. Rakennusmiehiä oli paikalla, joten oletin ruoan olevan kohtuullista. Uskon että hekin menivät seuraavana päivänä jonnekin muualle, virheitä sattuu kaikille. Onneksi kahvi oli edes sellaista kuin piti.

Mitä ympäristöön tulee, harvoin tulee syötyä niin likaisessa paikassa. Sijaintihan on disco, joten mitä voi muuta olisi voinut olettaa...

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun syön heidän lounasta. Toivotaan että "pääpaikassa" ruoka on parempaa, ei itseni, vaan muiden asiakkaiden takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ragu skandinavia ja italia

Ruoat valittiin listalta, ruoka oli näyttävää ja hyvää. Palvelutaso oli ensiluokkaista.

Ainoan moitteen voisi antaa äänitasosta, varsinkin ruuhkaiseen aikaan esimerkiksi viikonloppu iltaisin, kyseinen ravintola on suhteellisen äänekäs.

Mikäli kaipaa loistavaa ruokaa joka on myös kohtuullisen hintaista, valitse Ragu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sunn skandinaavinen

Ruoka oli maukasta, valinnat tehtiin listalta. Mikäli kaipaa erinomaista sijaintia, hyvää palvelua ja keskitasoa parempaa ruokaa, Sun on harkinnan arvoinen.

Erityismaininnan ansaitsee palvelu, sen ansiosta kokemus oli yksi parhaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Revanssi Restaurant & SportsBar suomalaista

Säälittävää! Sisälle mentäessä ensimmäisenä tervetulleeksi toivotti rasvan käry. Ruokatiloihin katsoessa luulin että silmissäni oli vikaa, mutta se olikin vain rasvasta tullutta savua.

Lounaaksi oli BBQ kanaa ja Sveitsinleikettä. BBQ kastike oli välttävää ja kana varmuuden vuoksi kuivaksi valmistettua, no ainakaan ei raaksi jäänyt... Sveitsinleike oli säälittävyyden huipentuma. Leike oli palanut kauttaaltaan ja kuvottavan makuinen, ei rajoittunut yhteen vaan useampaan kappaleeseen. Yleensä Sveitsinleikkeessä kuuluisi olla jotakin juustoa ja kinkkua sisällä, näitä ainesosia sai hakea suurennuslasin kanssa.
Salaattia onneksi pystyi syömään. Kahvikupit olivat likaisia! Onneksi avaamattomissa paketeissa oli pahvisia mukeja, joten kahvin "nauttiminen" käryssä onnistui.

Jos ruokaa haluat, älä mene Revanssiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Bravuria italialaista

Sujuvaa ruokailua! Käytäntö on helppo, kortti käteen ja ruokaa hakemaan, maksu suoritetaan lähtiessä.

Varsinkin halvemmissa pastoissa kohtaa hinta-laatusuhde. Tilaaminen on sujuvaa, myös viikonloppuisin. Pastat saa erittäin nopeasti.

Tämän tyylisestä paikasta on turhaa odottaa mitään elämän parasta makuelämystä, vaan edullista, kohtuullisen makuista ruokaa, nopeasti tarjoiltuna.

Meteliä tietenkin tämän tyylisissä ravintoloissa löytyy, lähellä istuville voi ilman huutamista jutella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Punainen Tähti thai-kiinalainen

Hyvää ruokaa ja annoskoot ovat riittävän isoja normaalille ihmiselle. Mikäli tietää että lempiannos on liian tulista, sen saa tilattua mietona, yllättävän harvinaista...

Suomen kieli luonnistuu riittävän hyvin henkilökunnalta, ei ole aivan "normaalia" kaikissa paikoissa. Ei tarvitse jännittää mitä ruokaa on tulossa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Namu rento, kansainvälinen

Sisällä ohjattiin näppärästi pöytään, missä sitten sai odotella ruokalistaa +20min, ravintola oli liki tyhjä. Menu oli todellakin "cool" kuten jo mainittiin. Ruokalistan sisältöä saapui tarjoilija availemaan, annokset vaikuttivat todella hienoilta mutta eipä olleet. Annoksissa kaikki oltiin vain mätetty kasaan, ilman hienostelua, tuli buffet mieleen. Menut olivat mielestäni täysin ylihinnoiteltuja. Makuhermoja kutkuteltiin, mutta ei hyvässä mielessä. Jälkiruoan jos haluaa syödä niin kannattaa ottaa omat lusikat mukaan. Miehille tietenkin vaihtoehto oli listalla oleva nauta, tämän piti olla parasta ja mureinta mitä maan päältä löytyy, lähinnä tähän sanoisin että Chicoksen tasoista. Tarjoilijat olivat ystävällisiä joten siitä pisteet, tosin välillä jopa liian maireita. Miinuksena ehdottamasti myös että hissimusiikin lisäksi alettiin soittamaan "diskossa" musiikkia päällekkäin.

En voi siis suositella paikkaa kenellekkään joka haluaa laadukasta Aasialaista ruokaa. Jos et pidä hyvästä ruoasta ja haluat maksaa ylihintaa, niin paikka on kuin tehty sinulle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2011
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit