SePeruna

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Beef&Grill pihvi

Hyvä lounaspaikka.

Tilat olivat hieman ahtaan oloiset, mutta muuten oli erittäin viihtyisä paikka käydä syömässä.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Alkupala tuli erittäin nopeasti. Pääruuaksi tilasin grillattua lohta sekä lisukkeeksi grillattuja kasviksia. Lohi oli maukasta ja sopivasti paistettua. Lisukkeena oli grillattua kesäkurpitsaa, tomaattia sekä paprikaa. Annoskoko oli oman maun mukaan iso joten en jaksanut kaikkea syödä.

Tänne tulen uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 14.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Retro Iso Omena eurooppalaista ruokaa

Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä "ravintolassa".

Sain odottaa ystävän kanssa alkupaloja lähes tunnin. Keston syyksi tarjoilija selitti ruuan menneen väärälle henkilölle ja "unohtaneensa" meidät tyystin.

Saimme vihdoin ja viimein alkupalaksi tilaamamme tapakset, jotka eivät todellakaan olleet hintansa arvoisia. Koko tapas-lautanen oli kuin heittämällä tehty. Pääruokana oli paistettua lohta risoton ja rapukastikkeen kanssa. Lohi oli haaleaa ja mautonta sekä päältä käristynyttä. Risotto oli taas aivan aivan liian raakaa. Rapukastike tuli jossain ihme dippiastiassa, mukana ei tullut minkäänlaista lusikkaa millä olisi voinut kastiketta annostella. Kastiketta oli hankala kaataa kyseisestä astiasta sekä lohta oli turha edes ajatella "dipata" sinne. Jälkiruokana oli uunijäätelöä, josta puuttuivat macaron leivokset (menussa luki, että uunijäätelön lisänä olisivat ne!). Taisi tarjoilija unohtaa ne.

Palvelu oli ensimmäiseltä tarjoilijata surkeaa. Onneksi saimme toisen tilalle, jonka palvelu oli taas asiakasystävällistä.

Odottelun takia saimme alennusta, mutta se ei kyllä korvannut surkeaa kokemusta kyseisessä ravintolassa!

En TODELLAKAAN suosittele kyseistä paikkaa kellekkään!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 14.02.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit