Tikru89

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola blanko ravintola/kahvila/baari

Tämä ei petä koskaan! Sekä lounas että á la carte toimivat. Kerran tosin taisin syödä tiikerirapuspagetin jossa rapuja oli annoksen päällä ehkä kolme ja muuten syvä lautanen täynnä spagettia. Toisaalta Blanko saa tämän anteeksi koska menee sitten minne tahansa syömään, jos pääaine ruuassa sattuu olemaan kala/-äyriäis-osastoa niin niissä usein pihistellään. Muuten ei negatiivista sanottavaa! Lounaalla on usein tarjolla thai-lautanen ja varsinkin Kana Korma on oma suosikkini. Pehmeää lihaa, herkullinen kormakastike ja annoksen lisukkeet myös maistuvia. Täällä voisi syödä vaikka joka päivä jos olisi varaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Panini italialaista, pastaa

Iso plussa sekä lounaalle että al a carte-listalle! Koskaan en ole täällä huonoa ruokaa saanut. Asiakkaana jatkossakin!:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Komppeli Ravintola

Komppelin lounas on aina herkullinen! Itse en pidä alkukeitosta joka on muutamana kertana peräkkäin sattunut olemaan erittäin kitkerä ja suolainen paprikakeitto. Mahtaako alkukeitoissa olla vaihtelua...? Tällä lounastan jatkossakin, kunhan muistaisin mainita keitosta.... :P

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tintå viinibistro

Tintån ruuat eivät ole koskaan pettäneet. Pizzat ovat yksi Turun parhaimpia ja myös leivospuoli on herkullinen. Ravintola sijaitsee ihanalla paikalle ja on myös sisältä viihtyisä. Ymmärrän että paikka on suosittu ja siksi ilta-aikaan on vaikeaa/välillä mahdotonta saada pöytää jos haluaisi tehdä spontaanin visiitin illalliselle.Isommat tilat olisivat Tintålle suuri plussa, asiakkaita varmasti riittäisi! On myös muiden tapaan pakko huomauttaa palvelusta, tarjoilijat ovat aina olleet tylyjä hapannaamoja joista näkee että ei kiinnosta pätkän vertaa olla mukava vieraille ihmisille. Voi sitten kotona hymyillä puolisolle ja kavereille kun työvuoro päättyy..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

En tosiaan ymmärrä miten näitä voi kehua parhaiksi pizzoiksi Suomessa. Pizzassa maistuu enimmäkseen vehnäpohja, tomaattikastiketta on laitettu puolen teelusikallisen verran ja täytteet ovat aina olleet mauttomia. Jos haluatte kokeilla herkullista pizzaa, laittakaa rahanne ennemmin Paninin ja Tintån pizzoihin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit