amoenaonline

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Spice Garden intialaista

Parasta intialaista/nepalilaista sopivaan hintaan. Parhaita naan-leipiä. Miljöö jättää toivomisen varmaa, mutta kaikki muu on kohdallaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 16.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Ruoka jäi pettymykseksi. Periaatteessa ehkä ihan OK, mutta kun on tullut samaan hintaan syötyä huomattavasti parempaakin nepalilaista/intialaista. Annoskoko oli myös melko pieni hintaan nähden: esim. Malai Koftassa oli kaksi kasvispalleropötköä ja nihkeästi kastiketta. Ilman naan-leipää olisi ehkä jäänyt jopa nälkä.

Naan-leipä oli ehkä surkeinta mitä olen ikinä syönyt. Voisi kuvailla taikinamaiseksi ja sitkeäksi. Yleensä naan-leipä on juuri se suosikkijuttu intialaisessa, ei kyllä tässä ravintolassa.

Henkilökunnasta ei juurikaan välittynyt asiakaspalveluhalukkuutta, enempi jutut hoidettiin rutiinilla ja muista asioista mukistiin. Ei nyt suorastaan tylyä, mutta melko odottamatonta.

En voi suositella tätä ravintolaa, löytyy läheltä kuitenkin paljon parempiakin samasta hintaluokasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 16.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Retro suomalainen

Uudistetulta listalta tuli kokeiltua Satay Kanavartaita. Kanapalat ja satay-kastike olivat todella hyviä, mutta lisukevihannekset olivat haaleita/kylmiä ja osittain liian tehokkaasti grillattuja (veitsellä piti parsakaaleistakin kopistella koppuraksi menneitä osia pois). Valitin vihanneksista kun tarjoilija tuli hakemaan lautasia pois. Lupasi välittää "terveiset" eteenpäin. Ei pahoitellut, eikä tarjonnut mitään hyvitystä. Jäi aika paha maku palvelusta.

Mielestäni annos oli myös ylihinnoiteltu. Maksoi muistaakseni päälle 17e, mutta annokseen tosiaan kuului vain kolme kanapalaa (ei mitään kanafileen kokoisia, vaan pienempiä) ja pieni kasa vihanneksia lautasen nurkassa. Odotin, että tuolla hinnalla saisi edes vatsansa kunnolla täyteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Iguana Mannerheimintie tex-mex

En hirveästi pidä lihasta, joten oma valintani oli Light Burrito. Todella hyvin maustettu, ei huomannut, että täytteenä oli pelkkiä kasviksia. Hintakin oli kohdallaan, 14 eurolla sai hyvin vatsansa täyteen. Söisin toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Rice and Pepper asian cuisine

Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Palvelu oli todella nopeaa, mutta johtui todennäköisesti vain siitä, että olimme ainoita asiakkaita... Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään erityistä. Ruuan tylsyyden takia emme menisi uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 19.03.2011
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit