founders

10 arvostelua

Tarjoilun tulee pelata, pihvit osata paistaa oikeaan kypsyyteen ja ruoan olla maukasta. Hyvästä ruuasta ja palvelusta olen valmis maksamaan.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Ravintola: Cesar's Food Court lounas

Sain todella huonoa asiakaspalvelua. Vaikka kerroin että asiakaskokemus oli mielestäni huono, ei henkilökunta ottanut sitä kuuleviin korviinsa vaan käyttäytyi hyvin ylimielisesti. Ruoka ihan ok eikä odotusaika ollut kovin pitkä. Aika lounasruokala-fiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sataman Helmi pub

Valmispohja pizza (vaikka kuinka paljon olisi täytettä) ei todellakaan ole 8€ arvoinen. En suosittele. Käykää kokeilee ennemmin vaikka lähistöllä oleva Ceasars.. Samaan hintaan niin paljon parempaa laatua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sataman Helmi pub

Valmispohja pizza (vaikka kuinka paljon olisi täytettä) ei todellakaan ole 8€ arvoinen. En suosittele. Käykää kokeilee ennemmin vaikka lähistöllä oleva Ceasars.. Samaan hintaan niin paljon parempaa laatua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: BBQ House pihviravintola

Täytyy antaa positiivista palautetta loistavasta asiakaspalvelusta jota saimme. Meidät käännytettiin tylysti vastapäisen pihviravintolan ovelta, mutta täällä meidät otettiin ystävällisesti vastaa, tarjoilija esitteli meille menun, teki suosituksia. Ruokailun aikana muistettiin kysyä maistuuko ruoka tai tarvitsemmeko lisää juotavaa. En ole tottunut S-Ryhmän ravintoloissa näin hyvään asiakaspalveluun, joten tämä ansaitsee nyt erityiskiitoksen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Grill It! pihviravintola

Koska ravintola on saanut hyviä arvosteluja, niin uskaltauduin viemään äitini tänne äitienpäiväillalliselle. Virhe! Tarjolla oli erikoismenu, eli á la cartelta ei voinut tilata. No tilattiin koko poppoolle pippuriset sisäfileet, 2 mediumina ja yksi medium+:na. Kun medium-pihvit tulivat, ne näyttivät oikein maukkailta, mutta medium+:n tullessa pöytään oikeasti kuvittelin (ja luulen vieläkin) että kyseessä oli joku virhe ja olin saanut jonkun toisen annoksen. "Sisäfileeni" oli noin sentin paksuinen, ulkofileen kokoinen, läpiharmaa ja maistui ihan paistilihalta. Huomautin tarjoilijale että onkohan kokille tullut joku virhe ja tarjoilija sanoi suorilta kokilta kysymättä että kyllä se sisäfilettä on. No, koska oli nälkä ja liha maistui ihan ok:lle, niin söin annokseni.
Huomautin tarjoilijalle vielä lautasia kerätessä, että uskon edelleen kyseessä olleen virheen, tai haluaisin edes tietää miksi kokki on sisäfileen nuijinut sentin paksuiseksi. Tarjoilija toi laskun, mutta ei selitystä lihalle, jota jouduin siis vielä kerran kysymään. Nyt näin että tarjoilija jutteli pitkät tovit keittiön kanssa (ehkäpä keksien meriselityksiä) ja selitykseksi tuli vain "Pihvit on erikokoisia ja medium+:ksi paistettaessa pihvi ohenee". Ou my...
En siis voi todellakaan suositella paikkaa kenellekään pihvin ystävälle. Minun olisi oikeasti pitänyt ottaa kuva siitä "sisäfileestä", harmittaa jälkikäteen etten ottanut. Ja äitienpäiväillallisesta jäi kaikille paha maku suuhun, joten välttäkää paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 12.05.2013
Arvosana: 8

Ravintola: Helkan Keittiö & Baari Suomalaista

Olen käynyt jo useamminkin ja ovin kyllä lämpimästi suositella. Tyylilajinsa edustajiin nähden halpa, sillä 3 ruokalajin illallinen on vain 35€.

Ainoana miinuksena lohkoperunoiden raakuus. Voin suositella uunijäätelöä jälkkäriksi, aivan taivaallista!

Tarjoilussa on pari kertaa ollut parantamisen varaa (odottelua, tarjoilijan kiire)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Paul's Bar & Bistro amerikkalaista

Olemme käyneet pari kertaa syömässä, eikä kummallakaan kerralla ruoka täyttänyt korkeita odotuksia. Odotuksissa oli nimittäin todella ihana ruokaelämys, joten liian isojen odotusten vuoksi paikka oli pettymys. Ruoka oli kuitenkin ihan hyvää perusruokaa, ei mitään sellaista joka jäisi erityisesti mieleen.

Palvelu oli hiukan "hotellimaista", eli tuodaan vettä pyydettäessä pullotettua vettä ellei erikseen pyydä hanavettä yms, eli hiukan jäi rahastusmeininki tunne, vaikka paikka ei niin kallis ollutkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: La Fermata italialainen

Kävimme kokoeilemassa ravintolaa hiukan sen jälkeen kun paikka oli avattu ja se kyllä näkyi ainakin palvelussa.

Tilasin pizzani ilman yhtä täytettä, mutta keittiö oli tyrinyt tilaukseni ja jouduin syömään pääruokani eri aikaan kuin mieheni. Tästä emme saaneet mitään hyvitystä, enkä muistaakseni kuullut edes anteeksipyyntöä.

Pizzassa oli täytteitä vain näöksi, eikä makukaan ollut mistään kotoisin. Söin pizzani vain siitä silkasta syystä että minulla oli kaamea nälkä. Mieheni salaatti oli avuttoman pieni ja meille jäi molemmille pettynyt olo ravintolasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Curry Palace intialaista

Ruoka on todella maistuvaa ja juuri sopivan tulista. Olen pari kertaa syönyt Chicken Tikka Masalan ja vaikka maha tulee siitä niin täyteen ettei enempää mahdu, niin mieli tekisi vielä tilata toinen, niin hyvää se oli!

Olen kokeillut myös lounasaikaan, mutta buffet on aina buffet, mutta sen hintalaatusuhde oli kyllä kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Jufu Espoon keskus kiinalaista, sushia

Tilattiin chilikanaa ja kanaa tulisessa valkospilukastikkeessa, enkä erottanut kumpi oli kumpi. Ruoka oli kyllä tulista, mutta siihenpä se maku loppuikin. Todella mitäänsanomatonta ruokaa, en näin huonoa kiinalaista ole pitkään aikaan syönyt. Me otimme ruuat mukaan, mutta ravintolan sisustus ja tarjoilu vaikutti mukavalta, mutta en kyllä syömään toiste mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit