Avautuu 07:30

Cafe De Paris

Kahvila
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarvitsisi pikaisen omistajanvaihdoksen / suunnanmuutoksen! Tuotteita aivan liikaa, liikaa laidasta laitaan sitä ja tätä ja tuota. Jonkinlainen linjaus kahvilan tarjontaan olisi tarpeen. Usein tuotteet myös valitettavasti vanhoja. Leivät todella kovapintaisia ja piiraat mauttomia. Mielestäni kahvilat voivat hyvällä omallatunnolla myydä eilisiä tuotteita erillisessä vitriinissä tms. alemmalla hinnalla. Kahvilan sisustus kaipaisi myös uudistusta tai ainakin hieman järjestelyä. Tiskillä ei oikein tiedä missä kohtaa tilataan. Palvelussa kiinnitin huomiota kahvilan "emännän" outoon asenteeseen ja miten hän puhui nuorille työntekijöille. Täytyy sanoa että hyvä idea mennyt täysin hukkaan.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 30.03.2015
Arvosana: 0

Valitsimme lounaspaikaksi,kolme aikuista, kaksi lasta.
Otimme 4x päivänkeitto, lohikeitto ja 1x uuniperuna. Keitoissa kesti todella kauan ja lasten saatua annokset, keitto oli kummallisen väristä. Aloimme ihmetellä annosta ja pilkkoessa perunoita, ne olivat ihan kovia, samoin porkkanat.
Taas kesti ennenkuin aikuisten annokset tuli. Sitten kuului mikron kilahdus ja pian keitto tuotiin. Kysyessäni mikrossa lämmityksestä, tarjoilija kertoi,että keitto on eilistä ja lämmitetty mikrosta ja lisätty tilkka maitoa!
Menin kassalle kysymään asiasta ja ensin asia kiellettiin, mutta sanoi sitten, että on eilistä ja näin tehdään! Kuvittelimme ostavamme päivän keittoa, emme eilisen päivän! Kassa pahoitteli, muttei osannnut muuta. Ruoka oli todella suolaista, aikuisten annoksessa ei ollut edes lohta.
Aivan surkea paikka ja ruoka! Alun ystävällisen palvelun jälkeen todella kamala kokemus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0

Vohvelit hyviä. Jäätelöannokset ylihintaisia, ei vastaa listoja. Palvelu epäkohteliasta ja hyökkäävää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

Suomen parhaat kaakaovalikoimat. Kaakaot tehty suklaaseen ja tummaan kaakaoon, kuten kuuluukin. Myös pirtelö- ja kahvivalikoimat erittäin laajoja.
Syömäni broilerisalaatti erinomainen ja laatuun nähden todella edullinen.

Sisustuskin kiva, vaikkakin kahvila pieni ja ahdas. Mitään muuta huonoa sanottavaa en keksikään, jos aiempi palaute on ollut totta, paikka on todella petrannut. Palvelu on ollut kaikin puolin ystävällistä aina meidän käydessämme.

Henkilökohtaisesti pidän tätä Suomen ykköskahvilana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2013
Arvosana: 0

Kahvit ja kaakaot erinomaisia, Suomen laajin valikoima varmastikin. Kuukauden kahvit pakko testata! Suolaiset ruuat ihania, erityisesti salaatit ja keitot. Leivonnaisia on myös laajasti joka makuun. Suosittu kahvila ja syystäkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.05.2013
Arvosana: 0

Hitaalla ja töykeällä palvelulla varustettu kahvila hyvällä paikalla. Ruoka ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2013
Arvosana: 0

Menimme sisään toivotin huomenta, ei kuulunut vastausta vain nyrpeät naamat kassan takana, tilasimme aamupalan ja myyjän täytyi tarkistaa hinta toiselta myyjältä. pitkän odottelun jälkeen saimme kuivat kinkku juusto toastit eteemme ja lasilliset mautonta mehua. meni taas pitkä odottelu eikä kuulunut kahvia eikä teetä kävimme kysymässä että meneenkö kauankin vielä niin tilaus oltiin unohdettu sitten n 15min päästä saimme kuivat ja kova reunaiset vohvelit johon oli heitetty hilloa ja kermavaahtoa päälle, eteeni vohveli tuotiin niin että se tippui n. 5cm korkeudelta siihen. vohvelit oli osittain yritetty syödä ne mihin veitsi pystyi niin sitten saimme teetä ja kahvia. palvelu oli tympeää ja lähes olematonta. luin tästä paikasta Aromi-lehdestä, joka on ruoka-alan ammattilaisten lehti, joten odotin paikalta hieman enemmän.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 14.06.2012
Arvosana: 0

Keskivertokahvila Vaasan ytimessä. Leivonnaiset ihan hyviä, suolaiset tylsähköjä. Paljon erilaisia erikoiskahveja ja kaakaoita. Mukava istuskelupaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.01.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rewell Center 107, 65100 Vaasa - Reitti
06 312 3577

Vaihtoehtoisia ravintoloita