Ei tietoa

Café Techno

eurooppalaista
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihan jees opiskelijaruokala. Taso on laskenut kuluneen talven aikana, varmaankin kokki vaihtunut. Voittaa kuitenkin (ainakin toistaiseksi) amican ja cottonin, joka onkin ihan surkea.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 15.05.2014
Arvosana: 0

Myöhäisherännäisenä tämän paikan suhteen alkaa melkein kaduttaa! Opiskelijahintaiseksi ruoka on ollut joka kerta todella hyvää. Olen tosin käynyt lähinnä sellaisina päivinä, jolloin tarjolla on ollut jotain vähän tavallisuudesta poikkeavaa. Tuntuu, että mausteita uskalletaan käyttää vähän enemmän kuin näissä amican ruokaloissa. Satavarmasti tulen käymään paikassa tästäkin eteenpäin,

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 22.01.2013
Arvosana: 0

Kahvila, josta saa ruokaa, myös opiskelijahintaan. Ruokaa on tarjolla vain yksi laji, leipä on mitä sattuu ja tilat ovat ahtaat. Ruoassa on kuitenkin selkeästi pyrkimystä vähän "parempaan", eli ei välttämättä ihan perusmössöä, vaan kokki on saattanut kokeilla jotain hieman hienompaa reseptiä. Hiljattain syömäni Etelä-Ranskalainen kalakeitto simpukoineen ja aioleineen oli todella hyvää. Aion jatkossakin tarkkailla paikkaa ja antaa sille lisää mahdollisuuksia, hinta-laatu-arvioni saattaa vielä tuosta nousta jos paikan taso pysyy vakaana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puuvillakuja 2, 65200 Vaasa - Reitti
050 431 0125
http://www.cafetechno.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita