Keittiö auki

Kaffehuset August

Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistava palvelu ja ruoka :) suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.03.2013
Arvosana: 0

Herkulliset kalaruoat ja crème brûléet. Hieman kallista, näin Pohjanmaalle: 3 pääruokaa + 3 jälkiruokaa + 3 lasia viiniä noin 110€. Tarjoilijoilla hieman huono suomi, mikä ei yllätä Vaasassa... Hyvä sijainti torin kupeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Mårten tarjoaa ylivoimaisesti kaupungin laadukkaimman ja maistuvimman lounaan! !!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 02.10.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Suklaakakku oli homeessa, myyjä ei edes pyytänyt anteeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2012
Arvosana: 0

Ikkuna-menussa loistava hinta-laatu -suhde! Vierailuni aikana Vaasassa oli Ikkuna-festarit ja ystäväni oli varannut illallispöydän Augustista. Suorastaan naurettavan edulliseen 25 euron hintaiseen 3 ruokalajin menuuseen kuului valkosipulietanoita, grillipihvi maustevoin ja ranskalaisten kera sekä suklaafondant, joka minulla vaihdettiin iloisesti crème brûléehen. Ruoat olivat yksinkertaisia, mutta maukkaita ja runsaita. Oikein miellyttävää!

Palvelua saikin sitten odottaa hiukan enemmän, lähes poikkeuksetta tarjoilijan sai kutsua pöytään jos jotain halusi tilata. Hiukan myyntityötä peliin, kiitos! Toisaalta tupa oli täynnä joten olivat varmaan ehtimisensä rajoilla. Muuten palvelu oli ystävällistä, varsinkin "emännältä", nuorempi nainen oli melko välttelevä ja hätäinen.

Vielä kommentti tuohon kielikysymykseen: meiltä kyllä tiedusteltiin heti, kummalla kielellä haluamme asioida. Valitsimme ruotsin, koska sitä on kiva harjoitella aina kun voi :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.09.2012
Arvosana: 0

Loistavat kalaruoat lounaslistalla, varsinkin ahven- ja siika-annokset. Lounasajan ulkopuolella hinnat turhan korkeat, ainakin kahvilatuotteissa/pikkusuolaisissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.05.2012
Arvosana: 0

Kävimme mieheni kanssa syömässä pippuripihvin, pihvi oli no jaa melko ok , mutta makua siinä ei ollut ja kastikettakin korkeintaan ruokalusikallinen, lisäksi se oli melko varmasti valmistettu sian lihasta, josta tulin pahoinvoivaksi. Ruoka oli kuivaa, salaatti vanhaa, ilman kastiketta ja vesi lämmintä ja voi aivan lötröksi lämennyttä. Kaiken-kaikkiaan kuivaa pöperöä! Iso PETTYMYS! Luulimme valineemme korkeatasoisen paikan!
Vaaasa on moni kulttuurinen kaupunki nykyään, kaikki eivät syö sianlihaa. Olisi voinut olla edes maininta lihasta! Sanoin asiasta tarjoilijalle, mutta hän ei sanonut asiaan mitään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: -1

Kerran istunut iltaa muutaman huurteisen kera terassilla, loppukesä ja ilma viilenemään päin. Tarjoilija tuo spontaanisti huovat lämmikkeeksi, pisteet siitä! Muutenkin loistopalvelua täällä. Toisen kerran kokeillut Perjantaikassia, laadukkaat raaka-aineet ja valkoviini-voikastike vei kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 01.12.2011
Arvosana: 1

Ystävällinen palvelu, maistuva lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.08.2011
Arvosana: 0

Herttainen pikkupaikka keskellä Vaasaa, viihtyisä sisustus ja kohtelias, joskin hieman jäykähkö palvelu. Kesäisessä auringonpaisteessa terassi on ihana paikka istuskella ja fiilistellä kaupungin elämää. Pidän etenkin paikan crepeistä, myös viinivalikoima on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hovioikeudenpuistikko 13, 65100 Vaasa - Reitti
06 32 00 555
http://www.kaffehusetaugust.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita