Avautuu 11:00

Tian Long Restaurant

modern chinese restaurant
Arvosana 4.8 / 5

Modern Chinese Restaurant


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ok, this was good. Really good. Taste is as authentic Chinese as it gets in Finland. In had spicy tofu with meat (ma po dou fu in chinese), served with rice. The waitress kindly asked "how many spices one two three" and "one" turned out to be perfect.
Interior was nice, good atmosphere and fast service.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka aina hyvää ja laadukasta. Tilojen remontti tehnyt paikasta viihtyisän ja siten nostanut tasoa peruskinkistä enemmän "ravintolatyyliseksi".

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.09.2016
Arvosana: 0

Täysin keskinkertainen. Palvelu huonoa ja hidasta, ei osata suomea, ruotsia eikä edes _englantia_ muutamaa sanaa enempää. Paikan remontointi ei auta jos perusasiat eivät ole kunnossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.12.2015
Arvosana: 0

Onnenkeksi kruunasi kokemuksen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 0

Vaasan paras kiinalainen ravintola. Maut selviä ja maistuu siltä, miltä kiinalaisen ruuan kuuluukin. Suosittelen käymään, kassalla palveleva täti on oikein herttainen, vaikka ei Suomea juuri osaakkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Minusta ihmiset täällä antavat liiallista kehua tälle ravintolalle, ruoka ei varsinaisesti ollut kummempaa, mutta buffet kyllä vie nälän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Päivän annos Kanaa Hapanimeläkastikkeessa.
Alkuruaksi oli 3kpl.Todellakin juuri valmistettuja kevätkääryleitä eikä mitään valmispakaste kevätkääröjä.Koko yhteishinta sii oi 10,00Eur.

Jälkkäriksi Friteerattua banaania vanilijajäätelöllä.+Vahterasiirappia.Jälkiruan ulkonäkö nyt eu juurikaan ollut mitenkään kauniisti muotoiltu.(Jäätelöpaketista suoraan suorakaiteen muotoinen pala ja Banaani vieressä lautasella ja arkisen konstailematon ulkonäkö.Mutta Banaani upeasti friteerattu ja todella suussasulava frit.taikina tasainen paksuudeltaan sekä kullanruskea.
VOIN SANOA ETTÄ PALJON OLEN KINKKI-PAIKOISSA SYÖNYT MUTTA EHDOTTOMASTI VAASAN PARAS KIINALAINEN RAVINTOLA! SUOSITTELEN JOKAISELLLE ! RUOKA OLI TODELLA AITOA KIINALAISTA EIKÄ VALMISKASTIKKEITA LÄMMITETTYNÄ.

-JIIPEE69-

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.12.2014
Arvosana: 0

Mainio paikka ja todella maittavaa ruokaa!
Ehdottomasti Vaasan paras kiinalais ravintola. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.12.2014
Arvosana: 0

Hyviä ruokia, ei sitä samaa natriumglutamaattimössöä mitä muissa kiinalaisissa tarjoillaan. Erityisesti ruokalistan häntäpäässä olevat "aidot kiinalaiset ruuat" olivat todella hyviä, suosittelen.

Kävimme kokeilemassa myös buffettia joka oli myöskin erinomainen, sisälsi mm. katkarapusipsejä, jäätelöä jälkiruuaksi jne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Parasta kiinalaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, syömäni ruoka oli samantyylistä ja yhtä hyvää kuin Kiinanmatkoilla syömäni. Poikkeaa edukseen niistä lukemattomista huonoista kiinalaisista ravintoloista, joita Suomi on pullollaan. Tosin söin vain ruokalistan lopussa olevasta 'alkuperäisiä kiinalaisia ruokalajeja' -osastosta. En tiedä millaista se ruokalistan muu osa on, että onko se sen kummempaa kuin Suomen kinkkilöissä keskimäärin. Mutta ainakin tämä 'tosikiinalainen' lista oli hyvä: kastikkeissa EI ollut niitä aromivahventeilla turboahdettuja teollisuusliistereitä, joita lähes kaikissa kiinalaisissa ravintoloissa käytetään ja jotka saavat kaikki ruoat maistumaan suunnilleen samalta tahnalta. Sen sijaan ruoka oli tulista ja sen ainesten maut erottuivat selvinä ja raikkaina, kuten pitääkin. Ravintola näyttää rupuisalta ja köyhältä, mutta makuelämys oli rikas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

vaasanpuistikko 20, 65100 Vaasa - Reitti
06 3122909
http://www.facebook.com/tianlong.ravintola/

Vaihtoehtoisia ravintoloita