Avautuu 18:00

Puisto-Grilli

grilliruokaa
Arvosana 4.6 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä on edellisten omistajien eat. fi sivu. Nykyinen on yhteen kirjoitettuna puistogrilli oy. Huom aukiolot oikealla sivulla päivitetyt, tällä sivulla olevat ajat eivät pidä paikkaansa. Terveisin puistogrillin tytöt. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: 0

Ihan Paras,maukas,ystävällinen suoraan sanottuna aivan huippu. Rakkaudella maustettu GrilliRuoka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka hyvää, eikä hintakaan päätä huimaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Annokset maukkaita. Ei hukutettu mausteisiin. monella muulla grillillä saa naarata pottuja ketsupin ja sinapin seasta. Annoksen ei jäätävän isoja, muttei toisaalta hinnatkaan! Ikävä kyllä sisko ja sen veli jäävät juurikin kohta eläkkeelle, eli taitaa olla viimeiset hetket, kun voi vielä nauttia kyseisen paikan emmeitä...!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2014
Arvosana: 0

Ruoka hyvää,kuten laatukin, joskin selvästi alihinnoiteltu muihin alan yrittäjiin nähden. Syötävä tulee nopeasti vuosien kokemuksella. Ikävä kyllä vuodet näkyvät jo jaksamattomuutena palvelualttiudessa. Suosittelen silti lämpimästi poikkeamista ostoksille jo sen vuoksi, että voi tulevan talven tullen halutessaan ruokailla tai tehdä ostoksensa edullisesti sisällä lämpimässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 0

42 vuotta grilliään pyörittänyt myyjä on unelmatyössään. 'Immonen' tuijotteli kopin perukoilta minua halveksivan näköisesti kun katselin vähän aikaa muualle, ja odotin miehen tulevan luukulle kun puuhiltaan ehtii kysymään mitä saisi olla. Kun sain hampurilaiset syömävalmiina käteen, kysyin pussia hamppareille. Jouduin toistamaan 3 kertaa asian Immoselle, ennen kuin hän kyrpiintyneenä alkoi laittamaan hamppareita pussiin. Kyseisellä kaverilla on lähes aina jotain passiivisagressiivista mulkailun ja tiuskinnan aihetta.

Hampurilaiset on ihan kohtuullisia ja hintataso niiden kohdalla hyvä, ja syötävä tulee todella nopeasti (hamppari jopa alle minuutissa), mutta molemmat myyjät saisivat selvittää itselleen mikä saa pienen Puistogrillin pyörittämisestä niin ylivoimaisen vaikeaa, että asiakasta katsellaan kuin juutalaista länsirannalla tervehtimisen sijaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Hampparit saa käteen alle minuutissa jos vain pyytää lyhyesti mitä haluaa. Jo muutaman sekunnin jahkailu ilman jonoa aiheuttaa selkeää ärsyyntymistä työntekijässä ja palvelu on muutenkin kovin kylmä ja ynseä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Annos pieni hintaansa nähden. No, eipähän pääse turhaa lihomaan. Otin makkaraperunat. Saatan poiketa uudelleen ja kokeilla muuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2012
Arvosana: 0

Valmis hampareita ja hassut lisukeet esim punajuuri, Yksi annon on kyllä hyvä lehtipihvi on todella hyvä muita annoksia en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.07.2012
Arvosana: 0

Ruoka todella hyvää, palvelu kohtalaista. Hinnat aivan liian korkeat, paikka muistuttaa 80-lukua tyyliltään. -Omnomnom-

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2012
Arvosana: 0

Sijainti

Sääksmäentie 18, 37600 Valkeakoski - Reitti
03 584 5784