Avautuu 10:30

Rosso Express Jumbo

Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei nyt ihan Express.
Kävin lounaalla 12.10, kello 13:22. Oli vähän kiire ja ajattelin napata pikaisesti lounaan, katkarapu-wokin. Jono eteni hitaasti. Kassa joutui tekemään kaiken itse. Ensin otettiin tilaus vastaan. Sitten kassaneiti meni tiskialtaalle ja pesi puhtaaksi edellisestä wokista likaiseksi menneen paistinpannun tiskialtaassa, käsin. Sitten kassa pesi likaisen lieden, käsin. Laittoi paistinpannun liedelle ja otti jääkaapista valmiin muovipussin, missä oli wokin ainekset. Alkoi sitten paistamaan sitä wok-pannulla, kaatoi lopulsi keitetyt nuudelit päälle ja mausti annoksen. Sitten kassa laskutta annoksen. Näin toimittiin jokaisen asiakkaan kanssa. Jono siis liikkui hitaasti, vaikka ravintola mainostaa itseään "express" nimellä.
Kannatta harkita pari kertaa, ennen kuin menee tähän ravintolaan, ainakin jos on kiire jonnekkin, eikä halua seisoskella ruokatuntia jonossa katsellen kuin kassaneitityttö koittaa yksin pyörittää koko ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: 0

Maukas pannupitsa! Ostin pepperoni pannupitsan jolla oli hintaa 8,80€. Maku oli kohdallaan ja pannupitsaksi hyvän kokoinen. Pitsa ei kuitenkaan hirveemmin täyttänyt ja nälkä jäi, mutta varmasti täyttää pienemmän mahan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.03.2013
Arvosana: 0

Tulimme spontaanisti isolla porukalla lounaalle Rosso Expressiin. Puolet porukasta tilasi pastaa ja puolet wokkia. Itse päätin kokeilla Chicken teriyaki wokkia joka oli suoraan sanottuna pahaa. Kanaa oli muutama hassu suikale ja vihannekset olivat kaupan pakaste-altaasta poimittu. Teriyaki kastike oli sentään ihan ok-tasoa mikä ei kuitenkaan kokemusta pelastanut. Ainoat plussat tulevat halvoista virvoitusjuomista joista joutui pulittamaan ainoastaan euron aterian yhtedessä. Odotukset eivät olleet korkealla mutta en voi antaa hyviä pisteitä ateriasta josta puolet oli jätettävä lautaselle. Pasta oli kuitenkin kavereiden mielestä ihan syötävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.08.2011
Arvosana: 0

Yllättävän hyvää pastaa ja palvelua kauppakeskuksen kakofoniassa. Yleensä koitan vältellä näitä lapsiperheille suunnattuja pikapaikkoja monestakin syystä, mutta nyt nälkä vei naista. Pahin ruuhka oli jo ohi ja sain rauhassa jutella mukavan henkilökunnan kanssa suosituksista.

Kuulemma Bbq-kanapasta on suosituin, mutta itse päädyin tomaattivuohenjuustopastaan. Se olikin oiva valinta! Annos oli mukavan kokoinen, kuuma, maukas ja pasta sopivan napakkaa. Päälle tuli reilusti parmesania ja rucolaa ja vielä kun valmistus kävi suitsait, hinta oli vaivaiset 6.90e, niin täytyy sanoa, että joutunen sietämään tällaista kauppakeskusruokalaa hälyineen joskus toistekin ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.06.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa - Reitti
09-8700 100
http://www.rossoexpress.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita