Suljettu nyt

Tamarin Myyrmanni

thaimaalaista
Arvosana 3.5 / 5

Tervetuloa nauttimaan aidoista thaimaalaisista makuelämyksistä ja vertaansa vailla olevasta ravintolakokemuksesta! Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa ruoat aina tuoreista raaka-aineista. Kastikkeemme ja liememme tehdään ilman lisäaineita perinteisiä thaimaalaisia makuja kunnioittaen.

Iltamenun ohella Tamarinissa on arkisin tarjolla klo 11-15 päivittäin vaihtuva lounasbuffet 10 € hintaan. Late Lunch palvelee asiakkaita arkisin klo 14-18, jolloin kaikki ravintolan menu-annokset maksavat 11 € (ei koske ankkaa ja jättikatkarapuja).


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Edellisellä kerralla ihan kelvollinen lounas, nyt kokonaisuus surkea. Ruuan laadun arvosana alin, eli Ok. Ei se kuitenkaan syömäkelvotonta ollut kaikilta osin.

Kevätkääryleet kovia korppuja - jäivät lautaselle. Broilerin siipipalat kuivia, rasvakeittimen kautta suoraan supermarketin Hornet-pakkauksesta, eli pelkkää luuta - en edes ottanut lautaselle. Nuudelit suoraan supermarketin pastapussista.
Kaikki ruokalajit haaleita, nuudelit jopa kylmiä.

Parasta tälläkertaa oli vesi, ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Maukasta ruokaa ja annoskoot ovat runsaat. Asiakaspalvelu oli hyvää. Ravintola on juuri avattu ja muihin ketjun ravintoloihin verrattuna tämä on yksi suosikeistani. Lounas on myös todettu hyväksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Kävimme perheen kanssa syömässä Myyrmannin Tamarinissa ja ruoka oli erittäin hyvää. Meitä palveli kohtealias miestarjoilija, joka osasi suositella perheellemme hyviä annoksia. Ruoka tuli nopeasti ja kokemus oli kaiken kaikkiaan miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 07.07.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Iskoskuja 3 A1, 01600 Vantaa - Reitti
0407714664
http://www.tamarin.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita