Ei tietoa

O'Learys Katinkulta

sporttibaari
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (10)

Ruokien hinta on todella korkea niiden kokoon nähden. Asiakaspalvelu todella heikkoa, tarjoilija syytti omasta virheestään asiakasta viimeiseen asti. Koko ketjun idea typerä, miksi Suomeen pusketaan "autenttista" amerikkalaista urheilubaarikokemusta. On ikävää, että tällaisilla ruokapaikoilla on monopoliasemaa lomakohteissa. Syökää mieluummin Sotkamossa tai Vuokatin rinteiden lähettyvillä. Tämä oli yksi niistä paikoista, jossa suurella rahalla asiakkaalle tarjotaan roskaa, koska kilpailijoita ei ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ranskalaiset ja burgeri tönkkösuolattuja jopa tällaiselle suolaisen ruoan ystävälle. Einespihvi hampurilaisessa, joka on ravintolalle ehdoton ei. Tuotteet laatuunsa nähden ylihinnoiteltuja. Annoin myös palautteen kysymysten kera asiasta, johon en valitettavasti saanut koskaan vastausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 0

Elämäni surkein hampurilainen! Jopa mäkkäristä saa paremmat burgerit kuin tästä paikasta. Kuin mikrossa olisi nopeasti lämmäytetty. Rasvan maku ei poistunut suusta koko loppupäivänä. Nälkä tosin lähti, eli hyvänkokoiset ateriat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 0

Osa ruoista ok, osa lähes syömäkelvotonta (mm. coleslaw, chicken fingers).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Kun saavuimme ruokalista tuli nopeasti Juomat tulivat, mutta eikö tarjoilijalle ole opetettu, että vesilasia eit uoda siten, että se tuotaan sormin yläreunasta??Neljän henkilön porukka, kaikki ottivat eri annoksen. Riisiä oli kahdessa annoksessa, täysin mössöä ja mautonta, ei edes pientä määrää suolaa. Kanafile oli pienen pieni, noin puolet mitä saa muualla. Ranskalaiset kuivaa mössöä. Lohi oli ok. Kun valitimme näistä, saimme pienen alennuksen, naapuripöytä sai ilmeisesti annokset valitettuaan lähes ilmaiseksi! Hinta- laatusuhde ei lainkaan kohdallaan, selvästi ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 0

Palvelu pelasi ja EM-kisoja tuli lukuisista näytöistä, mihin vain päänsä käänsi. Muutenkin sisustus oli viihtyisä ja paikka oli siisti. Söimme ribsit ja klubisalaatin, jotka olivat hyvän makuiset. Ribsien ranskalaiset voisi tarjoilla erillisessä kulhossa, kun nyt ne oli ribsien alla. Klubisalaatin valkosipulileipä olisi kaivannut oikeaa valkosipulia bbq-mausteen sijaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 16.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Puolet onnistuu. ..
Tyhjässä salissa palvelu kohtalaisen ripeää ja asiallista. Kahdeksan hengen seurueesta puolet sai kelvolliset annokset - klubileipä, pp-burgeri, lohipasta sai kehuja. Kanafajitaksen kana oli kuivaa, pariloidun kanan riisi oli keitetty mössöksi.
Onnistumisprosentti ei siis kovin korkea, mutta Katinkullan kolmesta ravintolasta arvioitiin silti parhaaksi. Ruoassa parantamisen varaa, tarkkuutta keittiöön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Saapuessani lähes tyhjään ravintolaan minua kehoitettiin valitsemaan pöytä vapaasti. Tarjoilija ohitti minut useaan kertaan mutta jouduin odottamaan ruokalistan saamista yli vartin. Saatuani sen tultiin jo muutaman minuutin kuluttua kysymään olenko jo valmis tilaamaan. Tuli olo että jos en nyt tilaa, voi mennä kauankin seuraavaan tilaisuuteen, joten tilasin alkupala wingsit ja pääruokaburgerin, pyytäen että tuodaan samaan aikaan. Juoma ja popparit tuli pöytään aika nopeaan.
WIngsit tuotiin pyynnöstä huolimatta ensin ja noin 5min päästä burgeri, jonka ranskalaiset eivät enää olleet kuumia vaan haaleita. WIngsit maistuivat hyville kuten myös burgerin pihvi, muu jäi syömättä. Syötyäni jouduin odottamaan 20min ennenkuin tarjoilijaan sai kontaktin jälkiruoan tilaamista varten. Kahvi kehoitettiin hakemaan itse baaritiskiltä mutta jälkkäribrownieta joutui taas odottamaan. Brownie oli pettymys, teollisen makuinen ja kaukana browniesta, suklaataikinan päällä vaaleaa murutaikinaa johon upotettu marjoja, Ihan ihme kakkua!
Suuri pettymys! Kokonaisvierailun perusteella en voi suositella. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä silloin kun sitä sai.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 0

Ei kummoista. nachotkin tulee rasvakeittimen ksutta...hhhmmmm.hampurilainen keskivertoa huonompi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2014
Arvosana: 0

Huoneeseen tilatut ruuat eivät olleet kovin kummoisia ja enchiladat liian tulisia.

Haimme mietoja enchiladoja, klubivoileivän ja yrittihunaja ribseja hotellihuoneeseen alakerran sporttibaarista. Enchiladoissa oli jalapenoja ja olivat aivan liian tulisia lapsille. Yrttihunaja ribsien makuvalinta oli aika huono ja maistui aika puumaiselta, mutta oma moka. Klubivoileipä oli onnistunein annos. Kyytipoikana tulleet ranskalaiset olivat kans maukkaita ja rapeita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti - Reitti
http://www.olearys.fi/katinkulta

Vaihtoehtoisia ravintoloita