Avautuu 16:00

10kerho

baari
Arvosana - / 5

Ravintola 10-Kerho sijaitsee Ylivieskan ydinkeskustassa kaikkien liikenneyhteyksien solmukohdassa. Joten kerholle saavut sujuvasti niin läheltä kuin kauempaakin, liikut sitten taksilla, linja-autolla tai junalla.

Päivisin löydät 10-kerholta aidon ja viihtyisän pubi-tunnelman täysin anniskeluoikeuksin varustettuna. Meillä voit seurata isolta screeniltä urheilua ja muita ohjelmia jokaiseen makuun, unohtamatta monipuolista pelivalikoimaa alkaen biljardipöydästä jatkuen photoplayn ja RAY:n pelikoneisiin.

Iltaisin 10-kerho muuttuukin viihderavintolaksi jossa laitetaan tanssijalalla koreasti musiikin tahtiin, josta Kerho tunnetaan laajasti. Musiikkitarjonta on laaja, suomipopista, rockista aina iskelmädiskoon asti, sekoitettuna sopivasti 80-90 luvun ulkomaalaisia hittejä. Menosta vastaavat alan huippu dj:t ja musiikkinikkarit. Kerholla esiintyy säännöllisesti live-esiintyjiä, niin yhtyeitä kuin yksittäisiä taiteilijoitakin, unohtamatta suuren suosion saaneita teema bileitä, jotka ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa 10-kerhon ohjelmistossa.

Keskiviikkoillan ohjelmapaikalla on Weskun viihdyttävä ja maankuulu tietovisa, jossa niin uudet, kuin vanhat joukkueet kilpailevat arvokkaista cup-pisteistä edeten 8 viikon jaksoissa käytävää kisaa. Keskiviikko onkin 10-kerholla opiskelijoille tietoisesti suunnattu ilta.

10-kerholta löytyy ympäri vuoden auki oleva aurinkoinen terassi joka onkin kesäisin täynnä ihmisiä jotka pysähtyvät päivisin nauttimaan auringosta, virvokkeista ja tietysti hyvästä musiikista. Terassi toimii myös ravintolan tupakointialueena. Asiakaspaikkoja kerholla on 175.

10-Linja Kyyditsee asiakkaita ilmaiseksi Ravintolaamme PE ja LA klo: 22.00-24.00

10-Linjan tavoitat numerosta 0447577445Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asemakatu 10, 84100 Ylivieska - Reitti
0447577445
http://www.10kerho.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita