Stängd

Ada

Betyg 1.2 / 5

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Haalean annoksen päälle oli heitetty sulamaton valkosipulivoi. Kaiken kruunasi joku v# pirkka thousand islands -salaattikastike. Otin annoksen mukaan ja yhden haukun jälkeen nöyrästi loppusijoitin sen roskikseen. Kaikkea sitä ruokana ihmisille myydään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

Epärehellistä toimintaa. Älkää menkö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.06.2015
Betyg: -1

Hän näköinen lätty siis tuli mukaan. laitoin aikaisemmin jo arvosteluun. eli palvelu oli hidasta ja töykeää, on minun kommenttini.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.06.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 1

palvelu oli hidasta ja töykeää. Kotona pizzalaatikon avatessani odotti karmeampi näky: aivan kuin okennusta! Täytteet olivat ympäriinsä laatikkoa, vain muutama fetapala oli pizzan päällä ja jalapenot olivat kokonaisina. Tomaattikastike oli oranssia ja laatikon reunoilla. Lisäksi pohja oli raa'ahko ja "pizza" haisi omituiselle. Lisäksi me oltiin pyydetty slaisseksi, mutta ei. En halunnut nähdäkkään saati edes maistaa "pizzaa". Täysin syömäkelvoton. Hintaa tälle pizzaällötykselle kertyi melkein kymmenen euroa! Hyi helvetti! En koskaan astu enää pizzeriaan, vaikka maksettaisiin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.06.2015
Betyg: 1

Maksoin lisätäytteistä joita en saanut. Palautteen perusteella en ole ainoa, jolle on näin käynyt. Kysyessäni asiasta minulle oltiin tylyjä. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 1

Tilasin pitsan, mutta en saanu täytteitä mitä halusin. Valittaessani käskettiin itkemään äidille. Ei ehkä parasta palvelua mielestäni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 0

Rulla.
Vinojen talojen kaupungin vanhan liiton kebappila tuntuu ainakin öiseen aikaan pitävän suosionsa. Päivisin meininki on tuoreemmalla puolella jopa asteen verran viihtyisä, yöllä homma menee oksennuksensekaiseksi touhoiluksi - juhlakansa muokkaa mestasta varsin epämiellyttävän. Palvelu on siihen nähden aina ollut melko kiitettävää.

Monesti paikan tsekanneena, aikoinaan falluihin ja rulliin vähän pettyneenä, päätös oli selvä siirtyä perinnekebuosastolle. Niissä on pärjätty. Pizza erittäin perus. (10.1.2011)

* * *

Pakollinen Ada-päivitys. Laatu ja meininki ovat edelleen hyvää keskiluokkaa. Öisenä vierailuna Ada on klassikko. Pakollinen jokaisena kesänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 26.07.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2014
Betyg: 0

Oltiin ainoat asiakkaat kun tilattiin kaksi pizzaa ja huolella valitsin semmoiset joissa ei ole katkarapuja. Tilaus meni ihan ok, vasta kotiin päästyämme avattiin laatikot. Miten voi olla mahdollista että toisessa oli sitten niitä katkarapuja ja toisessa kaalin lehtiä sekä jotain lokin p*skan näköistä eritettä. Kumpikaan pitsoista ei ollut sitä mitä tilattiin.
Pitsat jäivät syömättä.

Aikaisemmin parit kerrat rullakebabit tilanneena olisi pitänyt jo silloin oppia välttämään tätä paikkaa. Rullat olivat todella pieniä ja lähinnä koostui siitä pitsa pohjasta. Makuaisteja ei todellakaan kutkuttanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.07.2013
Betyg: 0

Good rollo kebab. Consistent service and great location next to my favorite hotel.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.03.2009
Betyg: 0

Läge

Kauppiaskatu 5, 20100 Åbo - Route
(02) 251 6782