Opens at 10:00

Bruno II

Betyg 4.4 / 5

Recensioner (18)

Brunolle täydet nautintopisteet! Jälleen oli hyvä ruoka, juoma ja mieli kun kaikkien mahat täyttyivät ja onnistunut ruoka ilahdutti. Vaikka paikalla oli tungos, se hukkuu kivasti laivaan. Ruoka silti nopeasti mutta kypsänä pöytään ja perus listan voi syödä alkupaloineen, ilman hoppua! Annokset sopivia isompaankin nälkään mutta lapsetkin syövät omansa loppuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.10.2016
Betyg: 0

Taas oltiin Brunolla eikä petytty. Maistuvaa ruokaa, nälkä lähtee taatusti, mukava henkilökunta ja ystävällinen palvelu. Jokinäkymä ja föri on jo pelkkää plussaa . Suosittelen kaikille joille ei "hienostelu" ole pää-asia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Brunon ruoka ei petä. Todella tuoreet ja maistuvat vihreät salaatit, ei mitään ruskistuneita reunoja. Konstailematonta, hyvän makuista ruokaa. Ihana caesarsalaatti, maistuva lounasleike ja loistava metsästäjänleipä. Mukava ja nopea palvelu

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.08.2015
Betyg: 0

Menu tuo muistoja ajalta jolloin silmälasit olivat isoja ja Urkki vielä voimissaan. Mitään nykyajan kotkotuksia on listalta turha hakea ja hyvä niin; hamppe ym. paikkoja kyllä kaupungissa riittää muutenkin.

Ruoka on maukasta ja annos riittää metsurillekin. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Tunnelma on mukavan rauhallinen eikä Aurajoki näkymäkään haittaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 23.11.2014
Betyg: 0

Maistuvat, isokokoiset annokset ja ystävällinen palvelu, mukava tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.08.2014
Betyg: -1

Ruoan laadussa ja maussa ei sinänsä moittimista. Puutteellisinta lähinnä palvelu. Mitään ruuhkaa paikassa ei ollut, kaksi pöytäkuntaa lopetteli ateriaansa, henkilökuntaa oli näkyvillä kolme kappaletta. Missään ei viitettä siihen, että aterioijille ei olisi pöytiintarjoilua. Hetken istuttuamme noudin ruokalistat ja valitsimme annoksia, pähkäilyä herätti annosmaininta perunoista "valinnan mukaan", mutta perunavalikoimaa ei ollut listassa. Valinnan tehtyämme nousin lopulta tiskille, missä tarjoilija jätti mieluummin jäähyväisiä aterioineelle kuin otti vastaan uutta tilausta. Annosten ylöskirjaamisessa vaikeuksia, samoin juomien valinnassa, perunoiden salaisuus selvisi sentään erillisestä taulusta, mikä makasi tiskillä nurinpäin. Tämän jälkeen odottamaan annoksia, mikä odotus kestikin huomattavan kauan. Ennen annosten saapumista tilaukset vastaanottanut tarjoilija päätti iloisesti muille jäähyväiset jättäen työvuoronsa. Lopulta annokset saapuivat, toisessa valitut perunat olivat väärät - nyt siis molemmissa samat.

Hiukan masentavaa. Pikkukuopat palvelussa kasaantuivat nyt ja aiheuttivat ikävän jälkimaun tilanteesta. Korostan yhä, ettei kyseessä ollut mikään lounasruuhka eikä sen piikkiin voida palvelun tökkimistä pistää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 1

Pari kertaa on tullut käytyä ja ruoka aina erittäin maistuvaa ja tuoretta. Palvelu hyvä ja yleensä myöskin erittäin nopea. Annokset erittäin reilun kokoisia. Lähtee porukan äijiltäkin aina varmasti nälkä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: 0

Vähintään kerran kesässä käytävä Brunon terassilla syömässä. Maukasta ruokaa, annokset sopivan kokoisia ja valkosipulietanat aina olleet hyvät! Mahtava kesäpaikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: 0

Useasti käynyt lounaalla työporukan kanssa. Salaattipöytää voisi hieman laajentaa ja panostaa laatuun. Olen useimmiten ottanut leikkeen ja se aina samanmakuinen ja -näköinen vaikka nimi vaihtuukin..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.11.2013
Betyg: 0

Hyvä ruoka, ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 20.07.2013
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Itäinen Rantakatu, 20810 Åbo - Route
(02) 230 2532
http://www.brunocruisers.fi/bruno/