Stängd

Café BrownZ

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olimme kuulleet, että yksi kaupungin parhaista kahvittelupaikoista on Hansan ylätason Brownz. Pienen hapuilun jälkeen löysimme kahvilan ravintolamaailmasta. Tiskillä jouduimme hetken odottamaan palvelua, koska tarjoilijoilla oli jonkinlainen viikkopalaveri kesken eräässä asiakaspöydässä.

Cappuccinot olivat valitettavasti pettymys. Monesta muusta paikasta kaupungissa on saanut parempaa kahvia. Kakkupalat sen sijaan olivat herkullisia ja valinnanvara suuri. Ne olivat myös sen verran tuhtia syötävää, että tiukkaa teki. Miljööstä oli tehty niin kiva kuin tällaisesta ravintolamaailman yhdestä nurkkauksesta pystyi tekemään. Eli ei kovin viihtyisää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Kaikki on omaan makuuni hiukan liian makeaa, mutta teet ovat hyviä. Palvelu on kauhean ystävällistä ja herttaista, sijainti valitettavasti hiukan ikävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2015
Betyg: 0

Jälleen kerran kerrassaan täyteläinen ja makuhermoja hemmotteleva vierailu Brownzissa. Näiden kakkujen ja iloisen leipurin vuoksi kannattaa tulla yläkertaan asti. Jos tätä paikkaa vain voitaisiin muuttaa, sillä se ei millään tavalla houkuttele satunnaista kahvilakävijää, vaikkakin muuten konsepti ja sisältö on kunnossa. Katutasoon rohkeasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.10.2013
Betyg: 0

Viihtyisä nurkkaus ja valikoima ehdottoman laadukas. Palvelu on oikein ystävällistä. Kaikki on hyvällä maulla toteutettua. Harmi vain, ettei ole kesäterassia. Mielestämme ehdottomasti yksi parhaista kahviloista Suomessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.09.2013
Betyg: 0

Ystävällinen palvelu. Leivonnaiset itsetehtyjä - nam! Teen saa isossa kannussa ja valikoima on hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.08.2013
Betyg: 0

Aina pettämätön, ainoa miinus tulee sijainnista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 23.05.2013
Betyg: 0

Kävimme nauttimassa puolisoni kanssa viettämässä pienen aamuisen hetken ystävien suosittelemassa kahvilassa. Tarjotintamme koristi cappucino, jossa näkyi ja maistui oikean baristan kädenkosketus!Tämän lisäksi kahvifriikki innostui maistamaan henkilökunnan suosittelemaa kofeiinitonta marjateetä - mikä taivaallinen ilmestys se olikaan! Niistä leipurin tekeleistä sitten puhumattakaan.. Oltiin ahneita ja otettiin kolme: croissantti ranskalaiseen tapaan, brownzin nimikkoleivos sekä kotiin vietäväksi höyryäviä leipiä. Tiskin takana oli ihanan iloinen leipuri itse, joka teki hetkestä niin aurinkoisen. Kannattaa käydä moikkaamassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 27.02.2013
Betyg: 0

Plussaa teevalikoimasta ja että tarjoilevat kannussa. Leivokset näyttivät melko hyviltä, mutta eivät olleet kummoisen makuisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.01.2013
Betyg: 0

Kahvilassa sinänsä ei ole vikaa, mutta kun miljöö on Hansan yläkerran kauhea "food court" niin tuskinpa tulee toisten mentyä. Toivottavasti jonain päivänä saadaan toinen Brownz miellyttävämpään paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 12.09.2012
Betyg: 0

Ehdoton lempparikahvila! Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.09.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aurakatu 12, Kultatalon 3. kerros, 20100 Åbo - Route
02 5347 474
http://www.brownz.fi