Stängd

Cafe Elegia

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (12)

Palvelussa ei valittamista, jääkahvi ja cappuccino olivat hyvät eikä suolainen piirakkakaan pahaa ollut. Sijainti ja etenkin terassi on loistava kesäaikana.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 03.09.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

kaikki 8 asiakata käynyt jättäm'ässä arvion?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2014
Betyg: 0

Vertaansa vailla oleva kahvila turun keskustassa. Rauhallinen ja kotoisa tunnelma yhdistettynä suussa sulaviin kakkuihin tekee paikasta ainutlaatuisen. Täällä piipahdan aina kun haluan tuoda pikkuisen juhlaa arjen keskelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.10.2013
Betyg: 0

Kolkko, teennäinen tunnelma - ainoa positiivinen puoli on pyrkimys tuoreuteen. joskus kotikutoisuus on mukava lisä. täällä lähinnä vaivaannuttavaa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 18.10.2013
Betyg: 0

Ihana, turun ehdottomasti tunnelmallisin kahvila. Lounas on maukasta, ja hintalaatusuhde on hyvä. Makea kakut ja suolaiset piiraakat ovat paikan bravuri, kaikki maistani ovat olleet niin hyviä, että on vaikea valita suosikkia! Suosittelen paikkaa kaikille hyvästä mausta ja tyylistä nauttiville!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.10.2013
Betyg: 0

Ei mitään erikoista. Hieman kotikutoisen oloista. Autio ja epäkodikas. Kahvi ok, aamiaisruoka arkista eikä esimerkiksi mysliannos mitenkään eroa siitä, jos olisi kotona kaatanut kulhoon yhdessä jugurtin kanssa... Palvelu ystävällistä, jopa yli-innokasta. Päästäkseen kahvilaan on kuljettava rappukäytävää, missä epämiellyttävä permanenttiaineen haju.

Hyvännäköisiä kakkuja vitriinissä, mutta jäivät tällä kertaa maistamatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 14.08.2013
Betyg: 0

Aamiaisaikaan Café Elegiassa. Tilasin munakkaan ja kahvin. Kahvi oli tavallista suodatinkahvia, mutta se tarjoiltiin ja kaadettiin kuppiin pöydässä. Kahdeksan euroa munakkaasta hieman mietitytti, mutta sen saavuttua pöytään huomasin annoksen olevan todella hintansa väärti. Juustomunakkaassa oli fetaa (eli salaattijuustokuutioita), paprikaa ja sipulia. Vieressä eri salaatteja (mm. vuonankaalia) ja kurkkua. Munakas oli todella iso, ihanan mehukas ja täynnä makua! Kuulemma heidän suosituin annoksensa, enkä ihmettele. Tunnelma kahvilassa on ihanan rauhallinen klassisen soidessa taustalla. Palvelu hyvin ystävällistä. Kauniit tilat, miinusta vain tämänhetkisestä näyttelystä (värikkäitä, kummallisia eläinkuvia), eivät sopineet tyyliin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.07.2013
Betyg: 0

Herttainen kahvila ja suloinen palvelu. Banoffee-piiras oli sopivan kostea ja makea. Viehättävä paikka, joka pienellä viimeistelyllä voisi olla vielä viehättävämpi (nyt sisustus vaikuttaa hieman keskeneräiseltä eikä tee täysin oikeutta tilalle).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 11.05.2013
Betyg: 0

Suussa sulava sitruunatorttu ja latte. Mukava tunnelma ja todella ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.05.2013
Betyg: 0

Kakkupala ja kahvi, herkullista. Kakussa maistui ihanasti itsetehty maku, joka tarkoittaa laatua ja herkullisia makuja , jotka erottuivat pehmeästi. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.01.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Brahenkatu 1 B 3, 20100 Åbo - Route
+35844733883
http://www.cafeelegia.com